Bu 8gb ama bence 16 olur 4060ti olursa sonuçta 7500f var
bitfenix ares - 7500f - gigabyte a620m - 16gb DDR 5 - 4060ti gigabyte bir tek fiyat eksik o da ddr4 fiyatı diyor. bildirimleri açalımGigabyte NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti Windforce OC 8 GB sanırım. normal 4060 değil onun kutusu şöyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
harbi bulmuşum
İşte akıl zeka o zaman fiyat belli mi he7500f - bitfenix kasa - 16gb DDR 5 - 4060ti gigabyte bir tek fiyat eksik o da ddr4 fiyatı diyor. bildirimleri açalım
adam kendisi uygun olacağını ısrarla belirtmişBu adamın çıkardığı sistemler genelde fiyat avantajı olmuyor. Bir goat değil. Bazen avantajlı olduğu oluyor oda bazen yani
Hediye olayı iyi olmuş ya inşallah bana çıkar o zaman işte asıl bombayı ben patlatirimadam kendisi uygun olacağını ısrarla belirtmiş
5k fiyat farkı var itopyanın sitesinde ama umarım 16gb olurBu 8gb ama bence 16 olur 4060ti olursa sonuçta 7500f var
modart m9 ve modart blue almış biri olarak sana katılmıyorumBu adamın çıkardığı sistemler genelde fiyat avantajı olmuyor. Bir goat değil. Bazen avantajlı olduğu oluyor oda bazen yani
Karta 16GB demedim. 4060Ti sistemlerin DDR4 fiyatı 24K bandı zatenİmkansız o fiyata gelmesi adam demiş zaten ddr4 fiyatına demiş sonuna anla sen demiş 4060ti 16gb PC hocası ile ne kadara çıktı bir düşün yapboz u tamamla zaten fiyat ortaya çıkıyor 25k ya imkanı yok yani