PC hocası 4060ti 16gb ddr4 de aynı fiyatti o gittiğine bu da gider ddr5 ve am5 olarak daha cazip benceSistemi alan var mı acaba? 4060ti 16gb olmasına rağmen parça kalitesi fiyat dengesine göre pek tutmadı gibi.
Maksimum 1 saat içinde bitmeyen stoğa ben güzel fiyat dememPC hocası 4060ti 16gb ddr4 de aynı fiyatti o gittiğine bu da gider ddr5 ve am5 olarak daha cazip bence
Ona laf gelmedi hakkaniyetli olmak lazım sadece ben adaletli bakıyorum olaylara onun da stoğu hemen bittiyse bunun da biter sadece Modart in kitlesi az PC hocası Taner beyin takipçisi 2 katı ona göre hesap edinMaksimum 1 saat içinde bitmeyen stoğa ben güzel fiyat demem
Modart'ın kitlesi daha az tamam ama sistem itopyada satılıyor. Hazır sistem almayı düşünen herkesin ilk baktığı üç siteden biri mutlaka İTOPYA. Modart'ı takip etmeyenler bile itopyaya girdiginde bu sistemi illaki görüyor.Ona laf gelmedi hakkaniyetli olmak lazım sadece ben adaletli bakıyorum olaylara onun da stoğu hemen bittiyse bunun da biter sadece Modart in kitlesi az PC hocası Taner beyin takipçisi 2 katı ona göre hesap edin
Katılıyorum pch storyde %25 lik inidirim kodu veriyordu soğutma için gidip bakın derimO işlemci Stok fanla çok idare edemez zaten bütçeniz varsa hava soğutma alabilirsiniz