dediğim gibi rtx 4070 superli bir sistem topluyorum monitörü 2k alırsam işlemci darboğazı azalıyor lakin 2k monitör almam ekran kartına binen yükü arttırır mı bunu merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
evetdediğim gibi rtx 4070 superli bir sistem topluyorum monitörü 2k alırsam işlemci darboğazı azalıyor lakin 2k monitör almam ekran kartına binen yükü arttırır mı bunu merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
tabii ki arttırır. Zaten ekran kartına binen yük arttığı için işlemci rahatlar ve darboğaz azalır. Bu arada hangi işlemciyi kullanacaksınız?dediğim gibi rtx 4070 superli bir sistem topluyorum monitörü 2k alırsam işlemci darboğazı azalıyor lakin 2k monitör almam ekran kartına binen yükü arttırır mı bunu merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
işlemci olarak ryzen 5700X veya 7500F kullanacağım sizce ne yapmam gerekiyor monitörü 2k alırsam ekran kartını zorlayıp sorunlara neden olur mutabii ki arttırır. Zaten ekran kartına binen yük arttığı için işlemci rahatlar ve darboğaz azalır. Bu arada hangi işlemciyi kullanacaksınız?
sence monitöru 1080p mi almalıyım yoksa 2k mı
Yani 4070s alıp 1080p monitör kullanmak ekran kartına hakaret gibi bişey. 7500F ve 4070 güzel ikili bence.işlemci olarak ryzen 5700X veya 7500F kullanacağım sizce ne yapmam gerekiyor monitörü 2k alırsam ekran kartını zorlayıp sorunlara neden olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence monitöru 1080p mi almalıyım yoksa 2k mı
Yani 4070s alıp 1080p monitör kullanmak ekran kartına hakaret gibi bişey. 7500F ve 4070 güzel ikili bence
çok teşekkürlerNiye sorun olsun kartlar ona göre üretiliyor zaten , şansın varsa 7500f + 2k monitör al
Yani 4070s alıp 1080p monitör kullanmak ekran kartına hakaret gibi bişey. 7500F ve 4070 güzel ikili bence
7500F 5700X den daha mı iyiYani 4070s alıp 1080p monitör kullanmak ekran kartına hakaret gibi bişey. 7500F ve 4070 güzel ikili bence.
demek istediğini anlamadım dostumSuper7000 sistemi+ 2k monitör çekersin.
Hem daha güçlü hem de am5 kesinlikle 7500f tercih etMesaj otomatik birleştirildi:
7500F 5700X den daha mı iyi
demek istediğini anlamadım dostum
Sistem olarak şuna özelleştirme yapar alırsınMesaj otomatik birleştirildi:
7500F 5700X den daha mı iyi
demek istediğini anlamadım dostum
sistemi çok beğendim ama ekran kartı markasını daha önce hiç görmemiştim güvenilir bir marka mıSistem olarak şuna özelleştirme yapar alırsın
Bir de 2k monitör alırsın. Monitör olarak örnek G274QPFSuper 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Palitden bahsediyorsanız güvenilirdir. Ama onun yerine inno3d twinx2 seçin. Soğutma açısından palit duala göre çok daha iyidir. Max bütçe verirseniz ona göre özelleştiririz sistemisistemi çok beğendim ama ekran kartı markasını daha önce hiç görmemiştim güvenilir bir marka mı