Neler Yeni

RTX 4070 İçin Darboğaz Yapmayacak İşlemci Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
nasil yani bakalim ne yapacak? ciddi ciddi 7500 islemcisini am4 soketinde calistirmasini mi bekliyorsun?
Adam dediki uyumlu dedi ne planlıyor acaba adamı bidaha arasam babam kızcak adam gerilecek beklicem ne dicek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu alabilirsin. 32 GB olması sebebiyle ileri dönük olur. Ayrıca uyumluluk konusunda gayet iyidir. Yani daha ucuza da alınabilir ancak o ramler anakarttan anakarta uyumsuzluk yapabiliyor. Ben olsam riske girmezdim.
Saolun hocam işlemci gelsin adam ne dicek yazarım size herkes merak ediyor nasıl gircek

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Anonim Ankh
Adam dediki uyumlu dedi ne planlıyor acaba adamı bidaha arasam babam kızcak adam gerilecek beklicem ne dicek
Bilgisayarcının bahsettiği işlemcinim 7500F olduğuna emin misiniz?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

Saolun hocam işlemci gelsin adam ne dicek yazarım size herkes merak ediyor nasıl gircek
sen anakartin modelini at bakiyim. adam bos bos konusuyor millet sana anlatmaya calisiyor hala babanin arkadasi diye ona guveniyorsun. Sende r5 5500 var ryzen 5 5500 am4 soketini kullanan bir anakart yani eski soket ryzen 5 7500 ise am5 soketini kullaniyor yani girisleri farkli en basit soyle ornek vereyim iphone 14 lightning kablo ile sarj olurken iphone 15 type-c kullaniyor yani iphone 15 i lighting ile sarj edemzsin cunki girisi farkli uymuyor bile ayni sey am5 soketinde pinler anakarta takili am4 soketinde ise islemciye takili nasil uymasini bekliyorsun?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Anonim Ankh
sen anakartin modelini at bakiyim. adam bos bos konusuyor millet sana anlatmaya calisiyor hala babanin arkadasi diye ona guveniyorsun. Sende r5 5500 var ryzen 5 5500 am4 soketini kullanan bir anakart yani eski soket ryzen 5 7500 ise am5 soketini kullaniyor yani girisleri farkli en basit soyle ornek vereyim iphone 14 lightning kablo ile sarj olurken iphone 15 type-c kullaniyor yani iphone 15 i lighting ile sarj edemzsin cunki girisi farkli uymuyor bile ayni sey am5 soketinde pinler anakarta takili am4 soketinde ise islemciye takili nasil uymasini bekliyorsun?
Konu sahibi de anlamış zaten neyin ne olduğunu da, bilgisayarcı uyumlu diye direttiği için o da bir şey diyemiyor, işlemci geldiğinde ne yapacak onu merak ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
Yok adama güvenmiyorum bende dedim abi bak herkes böyle söylüyor yok uyumlu diyor

Konu sahibi de anlamış zaten neyin ne olduğunu da, bilgisayarcı uyumlu diye direttiği için o da bir şey diyemiyor, işlemci geldiğinde ne yapacak onu merak ediyor.
Anlayan biri

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Yok adama güvenmiyorum bende dedim abi bak herkes böyle söylüyor yok uyumlu diyor

Anlayan biri
islemcinin parasini senmi oduyorsun? ve islemci 7500f degilmi? belki ayri islemcidir

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,848
İsim
Selim
Yok adama sordum 7500f mi dedim evet dedi babam ödücek
Çok merak ediyorum 7500f işlemciye ne kadar fiyat çıkardı bunu kesinlikle öğren 👍 kesin 10k filan demiştir

O düşünülecek ikinci şey. Şu anda mesele AM4 soket anakarta sahip olunmasına rağmen AM5 işlemci satın alınması.
Tahminen işlemciye de yüksek fiyat çekmiştir bu bilgisayarcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
Çok merak ediyorum 7500f işlemciye ne kadar fiyat çıkardı bunu kesinlikle öğren 👍 kesin 10k filan demiştir

Çarşamba’dan Perşembeden haber verecek yazarım buraya

Captain Barbossa

80+ Bronze

Muhtemelen arkadaşın parasıyla kendine de 7500f alacak o bilgisayarcı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
Yüzde yüz katılıyorum 😁 ben buradan tilt oldum şahibe üzerine şahibe daha altından neler çıkacak bakalım asıl şenlik ddr4 anakarta o işlemci olmayınca başlayacakbe
Yüzde yüz katılıyorum 😁 ben buradan tilt oldum şahibe üzerine şahibe daha altından neler çıkacak bakalım asıl şenlik ddr4 anakarta o işlemci olmayınca başlayacak 👽
Bende çok merak ediyorum

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Yok adama sordum 7500f mi dedim evet dedi babam ödücek
adama soyle imkan varken iptal etsin babanin kazandigi paraya yazik git 5700 al anakarti degistirmeden kullanirsin stok fanla kullaniyorsan 1000tl ye guzel bir fanda almani tavsiye ederim
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-5700-8-cekirdek-3-7-ghz-fiyati,534389886.html
fiyatlar neredeyse ayni

Top Bottom