RTX 4070 İçin İyi Bir İkinci El Teklif Mi?

walsh20

80+
Reaksiyon skoru
0
Msi Geforge RTX 4070 xslim white ekran kartını yaklaşık 5 ay önce vatan bilgisayardan indirimle 22K ya aldım şuanda kartın sıfır satışı 40K ya ikinci el satmak istediğimde aldığım fiyatı sormadan 25K teklif edildi acaba iyi bir teklif mi yoksa daha iyi bir fiyatı hak eder mi?

Hocam, boşa kendini yorma, belli ki arkadaşın derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek!
Haklısın valla, daha da bir şey yazmayacağın zaten, istediğini yapsın, kendi parası, kendi kartı.

Reis bişiler yazdımda uzun uzun seninle mükayese etmek bile dırt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 e ver git 5070 al

25K'ya ekran kartı mı? O paraya köyden arsa alır, üstüne tavuk beslerim, hem FPS hem yumurta alırım :D
Bu kart oyunları mı açıyor, yoksa portal mı yaratıyor başka boyutlara?

Bu kadar yüksek kartlardan yada laptoptan takas teklifi gelirken 25 e satmamı istemenizin sebebi ne
çünkü sıfır daha güçlü modeller var istediği kadar beyaz olsun veya msi olsun 27 bine 5070 varken aklı olan normalde onu tercih etmez, eğer alıcı varsa ben olsam satarım. Yüksekden kastın ne 6950xt ikinci elde o kadar değerli bir kart değil 17 den fazla vermem 7800xt 7900xt gibi kartlar var.

https://www.sinerji.gen.tr/colorful...12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55619 Bu ikisi de üst segment mesela. Ben 9070xt nitro+ alır geçerim.

B

Bir sorum daha olacak 4050 laptoplamı rx6950xt ekran kartı ile mi takaslarsam daha iyi bir hafta önce linç yedim şimdi ise daha yüksek teklif alıyorum
laptop ihtiyacın varsa diğer özelliklere görede düşünebilirsin rx 6950xt ile takası önermem

çünkü sıfır daha güçlü modeller var istediği kadar beyaz olsun veya msi olsun 27 bine 5070 varken aklı olan normalde onu tercih etmez, eğer alıcı varsa ben olsam satarım. Yüksekden kastın ne 6950xt ikinci elde o kadar değerli bir kart değil 17 den fazla vermem 7800xt 7900xt gibi kartlar var.

https://www.sinerji.gen.tr/colorful...12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55619 Bu ikisi de üst segment mesela. Ben 9070xt nitro+ alır geçerim.
6950xt daha güçlü yalnız

6950xt daha güçlü yalnız
her şey güç değil bende 6800xt red devil kullandım yakın güçte kartlar, 2020 mimarisi 4 yaşında kart, çok güç tüketiyor ve RT performansı çok düşük ve ederi de az yani sen bilirsin ben sana açıkladım durumu.

Geri