RTX 4070 İçin İyi Bir İkinci El Teklif Mi?

walsh20

80+
Reaksiyon skoru
0
Msi Geforge RTX 4070 xslim white ekran kartını yaklaşık 5 ay önce vatan bilgisayardan indirimle 22K ya aldım şuanda kartın sıfır satışı 40K ya ikinci el satmak istediğimde aldığım fiyatı sormadan 25K teklif edildi acaba iyi bir teklif mi yoksa daha iyi bir fiyatı hak eder mi?

Biraz baktım palit'e benzer yanı varmı ben diyorum asus rog dengi sen geliyorsun palit diyorsun başka biri zotac ile değiştir 3k kâr demiş ben satarsam ya 4080 yada 5070ti alıcam adam zotac palit ile kıyaslıyor
Dalga mı geçiyorsun, ne yaparsan yap, ihtiyacın yoksa neden satıyorsun, satıp yenisini alacaksan neden ağlıyorsun, satma kullan o zaman, kimse sana zorla sattırmıyor, sadece 25K teklif o kart için oldukça yüksek. Ne yapalım üstüne 20k para verip yenisini alacaksan senin için para mı toplayalım?
Senin sorun 25K'ya satılır mıydı, evet satılır.
O parayla ne alınır, 5070 alınabilir.
4080 ya da 5070 Ti istiyorsan senin tercihin, ona göre de doğal olarak üstüne para eklemen gerekir. Ne düşünüyordun 4070'i satıp aynı parayla 5070 Ti mı almak istiyordun.
Galax, Inno3D, Gainward, Palit, Gigabyte gayet de kullanılabilir markalar. Önemli olan chipset, sonrasında da soğutma performansı, bu markaların soğutma performansları kötü değil zaten. Ön yargın fazla, pahalı olanı kaliteli, ucuzu çöp sanıyorsun heralde.

OC derecesi(fabrika çıkışlı veya sonradan) soğutma performansı parça kalitesi olarak çok fark var 3k için zotac kullanmaya değmez sen üst segment mercedesten inip Renault motorlu mercedese biner misin
Senin mantığına bakarsak reno motorlu Mersedes ile düz Mersedes in arasında dağlarkadar performans farkı olur ama bunların arasında fark yok. o fabrika oc si bir işe yaramıyor 3 taş çatlasın 4 FPS arttırıyor ek olarakta sende kendi kartına zarar vermicek düzeyde oc yapabilirsin iki kartın performans farkı arasında 0 fark var. Zaten arkadaşlar demiş üztüne 5k daha koysan gidip 5070 alırsın 0 olarak. 5070 in kalitesiz modeli ile senin kafanda kurduğun kaliteli 4070 in arasında dağlar kadar performans farkı var işte

Dalga mı geçiyorsun, ne yaparsan yap, ihtiyacın yoksa neden satıyorsun, satıp yenisini alacaksan neden ağlıyorsun, satma kullan o zaman, kimse sana zorla sattırmıyor, sadece 25K teklif o kart için oldukça yüksek. Ne yapalım üstüne 20k para verip yenisini alacaksan senin için para mı toplayalım?
Senin sorun 25K'ya satılır mıydı, evet satılır.
O parayla ne alınır, 5070 alınabilir.
4080 ya da 5070 Ti istiyorsan senin tercihin, ona göre de doğal olarak üstüne para eklemen gerekir. Ne düşünüyordun 4070'i satıp aynı parayla 5070 Ti mı almak istiyordun.
Galax, Inno3D, Gainward, Palit, Gigabyte gayet de kullanılabilir markalar. Önemli olan chipset, sonrasında da soğutma performansı, bu markaların soğutma performansları kötü değil zaten. Ön yargın fazla, pahalı olanı kaliteli, ucuzu çöp sanıyorsun heralde.
Dalga geçen kim şimdi normalde ikinci el fiyatı 29K ben bu kartı faturasız garantisiz çalıntı olup olmadığı belli olmayan kartla aynı fiyata satacaksam ne anlamı var illaki başka organlarınla anlıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin mantığına bakarsak reno motorlu Mersedes ile düz Mersedes in arasında dağlarkadar performans farkı olur ama bunların arasında fark yok. o fabrika öc si bir işe yaramıyor 3 taş çatlasın 4 FPS arttırıyor ek olarakta sende kendi kartına zarar vermicek düzeyde öc yapabilirsin iki kartın performans farkı arasında 0 fark var. Zaten arkadaşlar demiş üztüne 5k daha koysan gidip 5070 alırsın 0 olarak. 5070 in kalitesiz modeli ile senin kafanda kurduğun kaliteli 4070 in arasında dağlar kadar performans farkı var işte
Tabii ki de dağlar kadar fark olur zaten mercedes ile renault u bir tutanlarla neden tartışıyorsam

Dalga geçen kim şimdi normalde ikinci el fiyatı 29K ben bu kartı faturasız garantisiz çalıntı olup olmadığı belli olmayan kartla aynı fiyata satacaksam ne anlamı var illaki başka organlarınla anlıyorsun
Aynen, onlar da 29K'ya satabiliyorlar ya zaten, mantıklı düşünsene biraz, faturasız, garantisiz, kutusuz RTX 4070'e kim niye 29K versin, Aynı paraya sıfır RTX 5070 varken!

Ben 4070Tİ Super veriyorum o paraya, o karta 25 veren varsa 1 dakika düşünme sat geç.

Tabii ki de dağlar kadar fark olur zaten mercedes ile renault u bir tutanlarla neden tartışıyorsam
Çok pardon hocam sen haklısın 25k ney yav senin gibi çok zeki (arkadan zeki) bir adam o kartı 100k nın altında vermez

Onceki sayfaları okumadım ama direk söylüyorum mukemmel fiyat direk sat

knka soru soruyorsun cevap verenleri aşağılıyorsun resmen madem satmak istemiyorsun neden sordun kaldı ki o adamlar o paraya koydu diye satılıyor mu ürün hayır

E kendinle çelişiyorsun işte, önem derecesinde 1. öncelik chipset, 2. öncelik marka olur, sen RTX 4070'te 5070'e geçeceksin diye düşüneceğine MSI'dan Gainward'a Galax'a düşeceksin diye söyleniyorsun.
Ekran kartını performans için alıyoruz, markanın mı, chipset'in mi performansa katkısı daha yüksek düşünsene biraz

29k bu devirde 4070? Hocam bu dediğinize inanıyorsanız konu kapanmıştır.

E kendinle çelişiyorsun işte, önem derecesinde 1. öncelik chipset, 2. öncelik marka olur, sen RTX 4070'te 5070'e geçeceksin diye düşüneceğine MSI'dan Gainward'a Galax'a düşeceksin diye söyleniyorsun.
Ekran kartını performans için alıyoruz, markanın mı, chipset'in mi performansa katkısı daha yüksek düşünsene biraz
Hocam, boşa kendini yorma, belli ki arkadaşın derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,365
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri