RTX 4070 - RX 7800 XT

Bu videoyu izlemiştim hocam 7800xt gerçekten tokatlıyor bende zaten AMD'nin en iyi kart üreticisi Sapphire'in amiral gemisi nitro+ ucuza bulduğum için 7800xt ye yönelmem gerek diye düşünüyorum
Benim tek korkum yazılım konusunda yazılım konusunda Nvidia'nın yazılımları daha iyi olduğu için alınmalı mı acaba diye kararsız kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam yayın yada renderla işim yok sadece belki oc yapabilirim (düşük ihtimal) onun harici sadece oyun oynamayı düşünüyorum belirttiğim gibi rekabetçi oyunlar

Topladığım sistem bu sizde göz gezdirirseniz çok mutlu olurum
Sizinde aklınıza ihtiyacım var aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum
Çok uzun zamandır biriktiriyorum bu parayı
Sapphire nito+ için pahalı gibi amd'nin en üst modeli en kalitelisi Red Devil daha ucuz.

Sadece oyun oynuyorsan 4070 almaya gerek yok. Amd'ye yakında frame generation özelliği tüm oyunlara gelecek mesela. Amd de windows driver update kapatıyorsun, kaliteli psu, ram vs kullanıyorsun hiç bir sorun yaşamazsın (birde driver güncellemeden önce sürüm notlarını okuman lazım o sürümde sorun varsa amd sorunu yazıyor zaten)

Bu videoyu izlemiştim hocam 7800xt gerçekten tokatlıyor bende zaten AMD'nin en iyi kart üreticisi Sapphire'in amiral gemisi nitro+ ucuza bulduğum için 7800xt ye yönelmem gerek diye düşünüyorum
Benim tek korkum yazılım konusunda yazılım konusunda Nvidia'nın yazılımları daha iyi olduğu için alınmalı mı acaba diye kararsız kaldım

Yok hocam yayın yada renderla işim yok sadece belki oc yapabilirim (düşük ihtimal) onun harici sadece oyun oynamayı düşünüyorum belirttiğim gibi rekabetçi oyunlar

Topladığım sistem bu sizde göz gezdirirseniz çok mutlu olurum
Sizinde aklınıza ihtiyacım var aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum
Çok uzun zamandır biriktiriyorum bu parayı
1701797114034.png

Powercolor en iyi üretici bence.

Soğutma performansına bakarsan hellbound bile sapphire nitro+'tan iyi. Red Devil'i sen düşün :D

Son düzenleme:

Bide 750 wattluk bı powersupply
Bu sistem iyi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,011
Üyeler
197,343
Son üye
canarx