- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci kastetmiştimEkran kartina OC yapmak cok mantikli degil ve riskli is. Yaptigin OC en fazla 5-6 FPS artirir. Kaldi ki gunumuz ekran kartlarinin cogu fabrika cikisli OC li olarak cikiyor.
İşlemci kastetmiştimEkran kartina OC yapmak cok mantikli degil ve riskli is. Yaptigin OC en fazla 5-6 FPS artirir. Kaldi ki gunumuz ekran kartlarinin cogu fabrika cikisli OC li olarak cikiyor.
Ona bisi diyemem ama 7800X3D gibi bir islemciye de OC ye hic gerek yok bence. Yine de siz bilirsiniz.İşlemci kastetmiştim
Sapphire nito+ için pahalı gibi amd'nin en üst modeli en kalitelisi Red Devil daha ucuz.Bu videoyu izlemiştim hocam 7800xt gerçekten tokatlıyor bende zaten AMD'nin en iyi kart üreticisi Sapphire'in amiral gemisi nitro+ ucuza bulduğum için 7800xt ye yönelmem gerek diye düşünüyorum
Benim tek korkum yazılım konusunda yazılım konusunda Nvidia'nın yazılımları daha iyi olduğu için alınmalı mı acaba diye kararsız kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam yayın yada renderla işim yok sadece belki oc yapabilirim (düşük ihtimal) onun harici sadece oyun oynamayı düşünüyorum belirttiğim gibi rekabetçi oyunlar
Topladığım sistem bu sizde göz gezdirirseniz çok mutlu olurumM58KS45D kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Sizinde aklınıza ihtiyacım var aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum
Çok uzun zamandır biriktiriyorum bu parayı
Bu videoyu izlemiştim hocam 7800xt gerçekten tokatlıyor bende zaten AMD'nin en iyi kart üreticisi Sapphire'in amiral gemisi nitro+ ucuza bulduğum için 7800xt ye yönelmem gerek diye düşünüyorum
Benim tek korkum yazılım konusunda yazılım konusunda Nvidia'nın yazılımları daha iyi olduğu için alınmalı mı acaba diye kararsız kaldım
Yok hocam yayın yada renderla işim yok sadece belki oc yapabilirim (düşük ihtimal) onun harici sadece oyun oynamayı düşünüyorum belirttiğim gibi rekabetçi oyunlar
Topladığım sistem bu sizde göz gezdirirseniz çok mutlu olurumM58KS45D kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
Sizinde aklınıza ihtiyacım var aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum
Çok uzun zamandır biriktiriyorum bu parayı