vulcan ile sunrise arasında sadece işlemci farkı mı var. yoksa parça kalitesi de farklı mıdır ? .Bu sistemler ile vatandaki pc arasında ne kadar bir performans farkı olur sizce .Kararsızlığım iyice arttı
Sinerji Ataxiones Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon Dual OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bende Bandırma'dayım. Bu sistemi oradaki çalışanlarla zor alırsın. Siteden stokalara bakarak sistem oluşturup mağazaya gittim. Orada bilgisayar toplayan eleman anakart yok, ekran kartı gelmez, kasa gelmez diye diye bütün parçalarımı değiştirmeme sebep olmuştu . Ellerindekileri satmaya çalışıyorlar.
V4 hariç fiyatlar çok iyi değil çünkü piyasa 4060 sistemlere doydu fiyat avantajı da pek yok bence o sistemin ama ilginçtir 4070 superin stoğunun ardından 4060 ti stoğunun bitmesi çok garip 4060ti sistemin fiyatı aralarında en az fiyat performansa sahip sistemdi, büyük ihtimal bu kadar geldik vade farksız taksitle onu alalım dedi herhalde tüketici.
1650 3060 vs tamamen stok eritme
Mevcut faiz ve gider rakamları döviz baskılanmasına rağmen artan enflasyon nedeniyle birçok firmanın nakit ihtiyacı var, 7-8 aydır faiz sanırım altın hariç her şeyden fazla kazandırdı (borsadaki belirli hisseler hariç) bu nedenle firmalar beklenmedik indirim yapabiliyorlar
İncehesabın hazır sistemleri pek iyi değildi bugüne kadar ama dün çıkardığı 3 sistemde gayet iyiydi vade farksız taksit olsa ben de o sistemi alacaktım