https://www.incehesap.com/gigabyte-...eagle-oc-12g-gaming-ekran-karti-fiyati-70236/ alsamı bilemedim pc tolicam daha hiç bişi almadım tek bu parçyı almak saçma geldi önümüzde kasım indirimleride var sizce indirim güzelmi
yani pek uygun değil fiyatı normal sayılır önerim budurhttps://www.incehesap.com/gigabyte-...eagle-oc-12g-gaming-ekran-karti-fiyati-70236/ alsamı bilemedim pc tolicam daha hiç bişi almadım tek bu parçyı almak saçma geldi önümüzde kasım indirimleride var sizce indirim güzelmi
kartı biliyorum tecrubemde var sadece piyasayı takip edemedim oyuzden fiyat uygunmu aynı fiyata gelirmi bilemedim amd kart kulanmam ben fps oynuyom refrex kulanıyorum hafif ön yargıda var nvdıa dışı kulanmamyani pek uygun değil fiyatı normal sayılır önerim budur
bütçe yoksa o kadar
POWERCOLOR HELLHOUND RX7900 GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256BIT DX12 GAMING EKRAN KARTI
HELLHOUND7900GRE - POWERCOLOR HELLHOUND RX7900 GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256BIT DX12 GAMING EKRAN KARTIpckolik.com
bu arada 4070 süper güzel karttır üzmez pek ama 7900xt varken tercih etmem ben
fps türü oyunlar için amd daha mantıklı olur fp anlamında çünkü fps türü oyunlar için aşırı teknoloji yok gene hikayeli oyunlarda dlss ray tracing gibi şeylerde üstün ama fps oyunlarında amd daha mantıklı olur emin ol paranın hakkını alırsınaga kartın nasıl olduğunu biliyorum tecrubemde var ama piyasayla alakalı fikrim yok fiyatları takiğ
kartı biliyorum tecrubemde var sadece piyasayı takip edemedim oyuzden fiyat uygunmu aynı fiyata gelirmi bilemedim amd kart kulanmam ben fps oynuyom refrex kulanıyorum hafif ön yargıda var nvdıa dışı kulanmam
knk o iş öyle olmuyo amd kulanan e sporcu gördunmu bide soru başkafps türü oyunlar için amd daha mantıklı olur fp anlamında çünkü fps türü oyunlar için aşırı teknoloji yok gene hikayeli oyunlarda dlss ray tracing gibi şeylerde üstün ama fps oyunlarında amd daha mantıklı olur emin ol paranın hakkını alırsın
sen bilirsin alıcak olan sensin ben sadece önerimi yaparım senin kartı yorumlarken bir yandanda alternatif sunmak istemiştim neyse konumuza dönelim bu model kart normalde piyasada 1k kadar fln daha yüksek fiyata satılıyor yani büyük bi indirim yok ama fena değilknk o iş öyle olmuyo amd kulanan e sporcu gördunmu bide soru başka