kemalguzel
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
- Konu Sahibi Konu Sahibi
alcak biri olursa iyisine yönelsin diye. sorun yok benim hatamkonuyu niye değiştirdin dostum yorumlar vs dururken hala öyle yapılmaz
alcak biri olursa iyisine yönelsin diye. sorun yok benim hatamkonuyu niye değiştirdin dostum yorumlar vs dururken hala öyle yapılmaz
onun da konusu vardıarkadaşın attığı sistem çok daha mantıklı çıktı. hem başlığı hemde linki güncelledim
Bunda işlemci i5 14400F ve amiral gemisi anakart kullanmışlar.4070 Superli sistem 2 hafta önce 36.999 fiyatı vardı. Dolar ve Euro'nun hafif aşağı ivmelenmesinide göze alırsak fırsat değil maalesef.
Mesut çevik yaptığı hiçbir sistemde güzel fiyat göremezsiniz. İşi bilebilir ama takipçilerinden ne kazanacağım diye düşünmekten uygun f/p yapmıyor, ben görmedim hiç.Koşulacak bişey var mı
Hocam şu arkadaş max 70k ya sistem arıyormuşta yardımcı olabilir misin, ben pek anlamıyorum ddr5 lerden. @ismailglrBu fiyata daha iyi sistem geleceğini düşünüyorum 1-2 hafta öce 7800XT li kasa 32k ya mı ne gelmişti
Haftaya kasım indirimleri başlıyor bence acele edilmemeli
1 ay sabretsin sıcak fırsatları takip etsin, şuan hiçbir sisteme net alınır diyemiyorum bu kasım geçen yıla göre çok farklı olacağını düşünüyorum.Hocam şu arkadaş max 70k ya sistem arıyormuşta yardımcı olabilir misin, ben pek anlamıyorum ddr5 lerden. @ismailglr
Bana attıkları r7 3d 4070super sistemler 50-60k civarı
@ismailglr1 ay sabretsin sıcak fırsatları takip etsin, şuan hiçbir sisteme net alınır diyemiyorum bu kasım geçen yıla göre çok farklı olacağını düşünüyorum.
Bu sistemde karar kıldım hocam. Bekleme şansım pek yok
Keyfin bilir kralBu sistemde karar kıldım hocam. Bekleme şansım pek yok