Toplamda ekran kartı ve kasası falan dahil 55 k ya kadar okey her şey dahil SSD, ram , kasa. Vs.bütçe?
bu şekil iyidirToplamda ekran kartı ve kasası falan dahil 55 k ya kadar okey her şey dahil SSD, ram , kasa. Vs.
Kasaysa 4070ti süper toplarsın 55eToplamda ekran kartı ve kasası falan dahil 55 k ya kadar okey her şey dahil SSD, ram , kasa. Vs.
2k mı oynayacaksın 1080 p mı 4k mıToplamda ekran kartı ve kasası falan dahil 55 k ya kadar okey her şey dahil SSD, ram , kasa. Vs.
Bide kral DDRbu şekil iyidir
Alıntıyı görüntüle
Kral bide DDR 5 sistem ne oluyoe şuan önerdiğin DDR 5 mi tam bilmiyorum ama gelecek için ddr5 daha iyi diye duydumbu şekil iyidir
Alıntıyı görüntüle
Bide gainward almayın derimKasaysa 4070ti süper toplarsın 55e
Mesaj otomatik birleştirildi:
2k mı oynayacaksın 1080 p mı 4k mı
Kral diğer şeyleride adam akıllı 1tb SSD 32 GB ram falan diye ekleyince çok daha fazlaya geliyo 4070 ti superKasaysa 4070ti süper toplarsın 55e
DDR 5 geleceğe yatırım olur şu anda en yeni sürüm ddr5Bide kral DDR
Kral bide DDR 5 sistem ne oluyoe şuan önerdiğin DDR 5 mi tam bilmiyorum ama gelecek için ddr5 daha iyi diye duydum
aynen kesin 4070 ti super toplarsın kesinKasaysa 4070ti süper toplarsın 55e
Marka olduğunu varsayıcam da bilmiuorum ya 2 marka arasında 6k fiyat farkı gördüm ondan dolayı nabacağımı bilmiyorum msi olunca 6k daha fazla koyuyor fiyatBide gainward almayın derim
Yok sana ayarlarım 55e de 2k oynayacaksan 7600x fln yeter işlemcide işlemciye vereceğin paraya adam gibi ekran kartı al bu bütçedeKral diğer şeyleride adam akıllı 1tb SSD 32 GB ram falan diye ekleyince çok daha fazlaya geliyo 4070 ti super
Gainward alma ne alırsan al derim 82derece yükte ekran kartı ya fanı full yükle çalıştırır fanı eline alırsın yada yüksek sıcaklıkta kullanmaktan 3 seneye akıbeti bellli olmaz, diğerleri iyi markalar olmasa bile 75 civarı msi Asus 65-70 dereceMarka olduğunu varsayıcam da bilmiuorum ya 2 marka arasında 6k fiyat farkı gördüm ondan dolayı nabacağımı bilmiyorum msi olunca 6k daha fazla koyuyor fiyat
Kral inanırmısın bilmiyorum ama ben cidden bilgisayar cahiliyim Fortnite, rust, cs gibi oyunlar oynuyorum 2k 4k 1080 falan çok anlamıyorum hangisi hangisi diye birde darboğaz ne bilmiyorum ama işlemciyle ekran kartını denk tutmak istiyorum olabildiğinceYok sana ayarlarım 55e de 2k oynayacaksan 7600x fln yeter işlemcide işlemciye vereceğin paraya adam gibi ekran kartı al bu bütçede
Toplarsın x670 olmaz b650 olur 2k dada sorun çıkarmadan yüzde 30 daha fazla FPS alırsınDDR 5 geleceğe yatırım olur şu anda en yeni sürüm ddr5
aynen kesin 4070 ti super toplarsın kesin