Neler Yeni

Çözüldü✓ Rtx 4070 Super ve üstü sistem

Satriani

80+ Bronze
Bende bilgisizim aslında ilk başta okul gereği alacaktım 4060 falan yeter düşünüyordum sonra ailemde destek cıktı dedim o zaman en kralı olsun biraz onlara kitledim😀

Ayrıca bu sistem gerçekten alınabilecek en mantıklı sistem gibi duruyor şuan umarım yetişebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Satriani sistem nasıl sen bilgilisin galiba biraz
Yukarıdaki sistem kötü değil alınabilir tabii ki, anakart şu an için F/P ve o sistemde kullanılabilir bir anakart.
Tabi gönül ister 3-4K daha ucuza gelse anakartı da biraz daha üst seviye bi' karta çıkarmak çok daha güzel olur.
Tek tek toplayınca 45K bandına falan gelir bu sistem. Eğer öyle olursa buraya verilen 4K yakın parayla daha iyi bir WIFI anakart da alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Suleyman
Yukarıdaki sistem kötü değil alınabilir tabii ki, anakart şu an için F/P ve o sistemde kullanılabilir bir anakart.
Tabi gönül ister 3-4K daha ucuza gelse anakartı da biraz daha üst seviye bi' karta çıkarmak çok daha güzel olur.
Tek tek toplayınca 45K bandına falan gelir bu sistem. Eğer öyle olursa buraya verilen 4K yakın parayla daha iyi bir WIFI anakart da alınabilir.
Önermezmisiniz yani bu sistemi

Hangisini almak mantıklı yani @Satriani

Ekler

• IMG_1715.jpeg
    IMG_1715.jpeg
    366.5 KB · Hit: 18
  • IMG_1714.jpeg
    IMG_1714.jpeg
    386.8 KB · Hit: 18
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Suleyman
Şu an tek tek topladım AKakçe üzerinden ve tüm parçalar toplam 54K yapıyor.
48.8K fiyat olarak çok iyi.
Tamamdır teşekkürler.

Şu an tek tek topladım AKakçe üzerinden ve tüm parçalar toplam 54K yapıyor.
48.8K fiyat olarak çok iyi.
Bu işlemciye 360 lık sıvı soğutma lazım mı peki reis bilgim yok senide yoruyom yoksa 240 a düşürsem nasıl olur yada 360 olcaksa sağlam bi 360 olsun

Satriani

80+ Bronze
Tamamdır teşekkürler.

Bu işlemciye 360 lık sıvı soğutma lazım mı peki reis bilgim yok senide yoruyom yoksa 240 a düşürsem nasıl olur yada 360 olcaksa sağlam bi 360 olsun
Yani şimdi birisinde anakart ve SSD tarafında bi' tık yüksek, diğerinde İşlemci, soğutucu, kasa.
İşlemci, anakart, güç kaynağı tabii ki daha önemli. SSd vs daha kolay değiştirme şansı var.

Tamamdır teşekkürler.

Bu hangi sistem linki nedir?
Yani başka hangi seçenekler var, düzgün kule tipi de olur aslında, oradan kısıp anakartı daha sağlam bi Marka da alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Suleyman
Yani şimdi birisinde anakart ve SSD tarafında bi' tık yüksek, diğerinde İşlemci, soğutucu, kasa.
İşlemci, anakart, güç kaynağı tabii ki daha önemli. SSd vs daha kolay değiştirme şansı var.

Bu hangi sistem linki nedir?
Yani başka hangi seçenekler var, düzgün kule tipi de olur aslında, oradan kısıp anakartı daha sağlam bi Marka da alabilirsin.
Anakart değiştirilemiyor sistemde

Anakart değişşe işlemciyi 9600x yapıp anakart yükseltmek mantıklı gibi geliyor bana aslında ama anakart tek seçenek

Satriani

80+ Bronze
Anakart değiştirilemiyor sistemde

Anakart değişşe işlemciyi 9600x yapıp anakart yükseltmek mantıklı gibi geliyor bana aslında ama anakart tek seçenek
Evet baktım, kule tipi güzel bi' şeyler yok. Anakart vs özelleştirme de yok, o yüzden en mantıklısı o soğutucu bence. :)
Daha yukarıya çıkınca markalar devreye giriyor ve fiyat çok artıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Suleyman
Evet baktım, kule tipi güzel bi' şeyler yok. Anakart vs özelleştirme de yok, o yüzden en mantıklısı o soğutucu bence. :)
Daha yukarıya çıkınca markalar devreye giriyor ve fiyat çok artıyor.
Tamamdır teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Suleyman
Eğer bütçe yetiyosa, son olarak ' SSD Kingston Renegade ' seçilirse Dram'i olduğundan çok daha iyi bir SSD sahibi olursun.
Bir soru sorucam ssd yi yükseltmeyip thermalright frozen war frame 240 sıvı soğutma eklemek mi yoksa

Ram i 2x16 dan 1x16 yapıp thermalright frozen warframe 360 yapmak mı?

Bana ram düşürmek daha mantıklı geliyor daha sonrasında 32 gb yapabilirim. Sizce hangisi mantıklı?

Son düzenleme:

Satriani

80+ Bronze
Bir soru sorucam ssd yi yükseltmeyip thermalright frozen war frame 240 sıvı soğutma eklemek mi yoksa

Ram i 2x16 dan 1x16 yapıp thermalright frozen warframe 360 yapmak mı?

Bana ram düşürmek daha mantıklı geliyor daha sonrasında 32 gb yapabilirim. Sizce hangisi mantıklı?
Tercih meselesi tabi, aynı ramden daha sonra alırım dersen neden olmasın ama bahsi geçen soğutmalar da her türlü soğutur zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Suleyman
Tercih meselesi tabi, aynı ramden daha sonra alırım dersen neden olmasın ama bahsi geçen soğutmalar da her türlü soğutur zaten.
İleriye dönük bir şey olması daha mantıklı geliyor rami düşüreceğin galiba ama hangi soğutma daha kaliteli bilgim yok war frame 360 olanı almayı planlıyorum en mantıklısı o gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,127
Üyeler
163,783
Son üye
kho1234
Top Bottom