Neler Yeni

RTX 4070Tİ 16799 TL YE KARAR ÇIKTI

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Daha önce Hepsiburada dan zotac 4070ti almıştık 16799tl ye hemen iptal ettiler bende tüketici haklarına başvuru yaptım ve sonuç benden yana çıktı aynı fiyata MSI ventus 3x 4070ti 16799 TL ye bana veriyorlar bende istemedim daha yüksek modelini istedim bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya 😁

Ysuflix

80+ Gold
abi çok fark etmezdi zaten alsaydın keşke karar red görmez inşallah. üst segment ventuslar da kötü değil bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi çok fark etmezdi zaten alsaydın keşke karar red görmez inşallah
Karar çıktı adamlar aradı başka varsa iyi olur dedim geri arıcaklar olmazsa alırım satarım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

kul hakkı yiyip müslümanım diye geçinirsin şimdi sen :D o ürünün geliş fiyatı bile 20k üzerinde firmaya.. bi de utanmadan üst versiyon istemiş
Kul hakkı değil tüketiciyi kandırmak kul hakkı asıl her zaman hakkınızı arayın paramı verdim aldım karar benden yana ne kul hakkı oluyor bunda

Son düzenleme:

BabaVoss7

80+ Silver
kral sende bulmuşsun madeni kabul etmişken biraz daha sokayım diyosun gibi sanki. altın yumurtlayan kazı kesmede

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
kul hakkı yiyip müslümanım diye geçinirsin şimdi sen :D o ürünün geliş fiyatı bile 20k üzerinde firmaya.. bi de utanmadan üst versiyon istemiş
Bunu hepsiburada dışında bir firmadan alsa o firma hatalı fiyattan elinde olmadan satışa çıkarsa (geçtiğimiz günlerde bir firmanın başına geldi) belki haklısın ama hepsiburada bunu birçok kez yapıp fiyat hatası ayağına iptal ediyor tüketici burada haklı. 3x ventusu kabul etmemen garip olmuş ama ben kabul ederdim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral sende bulmuşsun madeni kabul etmişken biraz daha sokayım diyosun gibi sanki. altın yumurtlayan kazı kesmede
Söyledim SADECE ya vermezlerse ventus alırız sorun yok elimde karar var sonuçta

batuu123

80+ Bronze
Karar çıktı adamlar aradı başka varsa iyi olur dedim geri arıcaklar olmazsa alırım satarım zaten

Kul hakkı değil tüketiciyi kandırmak kul hakkı her zaman hakkınızı arayın paramı verdim aldım karar benden yana ne kul hakkı oluyor bunda
tüketiciyi kandırmakla ne alakası var olayı başından açıkla bilelim hatalı fiyattan aldın büyük ihtimalle stok kodları bazen personelin 1 tuş kaydırmasıyla bile olabilir 4070 yerine 4070ti gözükmüştür sende almışsındır

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bunu hepsiburada dışında bir firmadan alsa o firma hatalı fiyattan elinde olmadan satışa çıkarsa belki haklısın ama hepsiburada bunu birçok kez yapıp fiyat hatası ayağına iptal ediyor tüketici burada haklı. 3x ventusu kabul etmemen garip olmuş ama ben kabul ederdim
Ederiz sıkıntı yok belki daha iyisini verirler bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Selim

Kul hakkı değil tüketiciyi kandırmak kul hakkı her zaman hakkınızı arayın paramı verdim aldım karar benden yana ne kul hakkı oluyor bunda
orada bir yanlışlık sonucu düşük fiyat girilmiş o an sana denk gelmiş satın almışsın ve satıcı da yaptığı hatayı fark edince düzeltmiş ve girilen siparişleri iptal etmiş. dini boyutu kul hakkına girer kanuni olarak müşteri mağduriyeti sonucu bir hak elde etmişsin ama yapılan doğru bir şey değil.

Top Bottom