Neler Yeni

RTX 4070Tİ 16799 TL YE KARAR ÇIKTI

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Daha önce Hepsiburada dan zotac 4070ti almıştık 16799tl ye hemen iptal ettiler bende tüketici haklarına başvuru yaptım ve sonuç benden yana çıktı aynı fiyata MSI ventus 3x 4070ti 16799 TL ye bana veriyorlar bende istemedim daha yüksek modelini istedim bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya 😁
O günü hatırlıyorum kartı bana göndermişlerdi 😂😂

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

batuu123

80+ Bronze
Dolandırmış derken? Hakkı olanı almış. Zaten 4-5 ay sürdüğnüü söylüyor o zamanın parasıyla şu anın parası bir mi? Onu geçtim belki sipariş ettikten sonra daha güzel bir indirim geldi ama sipariş iptal olduğu için ve parasının hesaba yatması uzun sürdüğü için o indirimi kaçırdı. Her türlü müşteri haklı burada.
tamam işte o zamanın parasıyla alsa sorun yok ama bu zamanın parasıyla alacak şimdi, ücretini şimdi ödeyecek şimdi alacak ama o zamanın fiyatından. bu kadar da cahil olunmaz. 600 dolara 1000 dolarlık kart almış olacak. güzel hak 400 dolar dolandırmak.

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
4-5 ay önce ise o zamanın 18 k sı şimdi aynı yerinde değil maalesef.Bu yüzden arkadaş teklif edilen ventusu alıp yoluna bakmalıydı. üstünü istemesi biraz "şey" olmuş :D

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
Daha önce Hepsiburada dan zotac 4070ti almıştık 16799tl ye hemen iptal ettiler bende tüketici haklarına başvuru yaptım ve sonuç benden yana çıktı aynı fiyata MSI ventus 3x 4070ti 16799 TL ye bana veriyorlar bende istemedim daha yüksek modelini istedim bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya 😁
biraz abartmışsın sende ama

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ömür
tamam işte o zamanın parasıyla alsa sorun yok ama bu zamanın parasıyla alacak şimdi, ücretini şimdi ödeyecek şimdi alacak ama o zamanın fiyatından. bu kadar da cahil olunmaz. 600 dolara 1000 dolarlık kart almış olacak. güzel hak 400 dolar dolandırmak.
Kardeş bu hepsiburada sevgisi nerden geliyor koskoca şirkete 25k koymaz zaten görende diyicek hepsiburada küçük şirket yazık falan

batuu123

80+ Bronze
Kardeş bu hepsiburada sevgisi nerden geliyor koskoca şirkete 25k koymaz zaten görende diyicek hepsiburada küçük şirket yazık falan
hepsiburadan daha avantajlı güzel bir firma yok çünkü. tüm siparişlerinde 10tl olsa bile aylık20tl premium alarak kargonu ücretsiz alabilir yüzde 3 ödediğin miktarı kazanabilir kapında iade yapabilir ürün fiyatı aldıktan sonra düşerse de aradaki farkı cüzdanına yansıtabilirsin... son 1 ayda bana 1500 liradan fazla avantaj sağladı hepsiburada..

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
Bu tüketici haklarına nerden başvurdun hocam 16799 tl ye 4070ti aldın iptal oldu böyle mi şikayet oluşturdun birde hocam

Aquamen

80+ Bronze
etik bulmuyorum yanlış fiyat olduğu ortada
fiyatı giren kişinin maaşından kesilecek
hiç o toplara girmiyorum o benden fazla olarak çıkar diye

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,346
İsim
Kadir
fiyatı giren kişinin maaşından kesilecek
Bunu yapma hakları yok çalışana yansıtamaz yansıtsa çalışan kalmaz çok fazla hata oluyor çünkü, sistemsel hata da olabilir ki bu daha yüksek ihtimal. Ayrıca o dönem bu kart 20-21k idi zaten hatta ben hemen hemen ederi diye almadım şuan enflasyon nedeniyle 28k

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
Bunu yapma hakları yok çalışana yansıtamaz yansıtsa çalışan kalmaz çok fazla hata oluyor çünkü, sistemsel hata da olabilir ki bu daha yüksek ihtimal. Ayrıca o dönem bu kart 20-21k idi zaten hatta ben hemen hemen ederi diye almadım şuan enflasyon nedeniyle 28k
malesef yukarıda ki arkadaş doğruyu söylüyor çünkü trendyoldan valo için çok ucuza wp almıştık hatta bu forumda konusu açılmıştı yanlış bilgiler girdiği için satın alan çoğu kişiyi aradı ürünü iptal etmesini için bizleri aradı tabikide iade etmeyeceğim bu devirde yetime bile acımayacaksın kesilme olayı doğru büyük zararlara uğruyabiliyorlar.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,346
İsim
Kadir
malesef yukarıda ki arkadaş doğruyu söylüyor çünkü trendyoldan valo için çok ucuza wp almıştık hatta bu forumda konusu açılmıştı yanlış bilgiler girdiği için satın alan çoğu kişiyi aradı ürünü iptal etmesini için bizleri aradı tabikide iade etmeyeceğim bu devirde yetime bile acımayacaksın kesilme olayı doğru büyük zararlara uğruyabiliyorlar.
HB trendyol gibi firmalar çalışanına yansıtamaz hocam, küçük bir firma olsa eyvallah ama bunlar yapamaz. Küçük orta çapta firmaların hatalı fiyatlarını hiçbir zaman thh'ye gidilmesini mantıksız buluyorum kendim de başvurmuyorum, ne alaka diyebilirsiniz çünkü bu firmalar altyapıyı hb trendyol gibi aracılardan alıyorlar adam belki doğru fiyatı girdi aracı hatalı fiyat yansıttı külliyen zarar etti işte bu olmaz ama sen altyapıyı sağlıyorsan her şey kontrolünse bana doğru hizmeti vermelisin ve bunun sorumlusu çalışan değil firmadır bu tip sorunlarında genelde kaynağı istihdam yetersizliği oluyor (benzer sektördeyim). Çalışan gider bu açığı kullanır o zaman çalışan hatalı olur. Yetime bile acımayacaksın lafına katılmıyorum.

Top Bottom