Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Nvidia alın o zamanyazılımla da uğraşacağım
Nvidia alın o zamanyazılımla da uğraşacağım
4070 ti zaten pek uygun kart değil 4k ya ama 2k için 4070 ti daha mantıklı şahsen ben nvidia nın sunduğu teknolojilerden vazgeçmezdimhocam ama o aradaki farkı eğer 4k oyuna gelinirse daha da arttırır o vram farkından yeni oyunlar fhd bile 8/10 gb vram ı aşıyor qhd için 16/20 daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
ultra ayarlarda az yapar muhtemelen ama idaretenlik olur fhd monitör1080p de çok darboğaz yapar mı
ben en extreme ayarlarda bile hiç bir oyunda 11 gb geçtiğini görmedimhocam ama o aradaki farkı eğer 4k oyuna gelinirse daha da arttırır o vram farkından yeni oyunlar fhd bile 8/10 gb vram ı aşıyor qhd için 16/20 daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
hazır sistem mi daha mantıklı toplama mıultra ayarlarda az yapar muhtemelen ama idaretenlik olur fhd monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben en extreme ayarlarda bile hiç bir oyunda 11 gb geçtiğini görmedim
hazır sistemler sadece indirmli kampanyada olduğunda alınır bence çünkü içinde ki parçalar giriş seviye oluyor illa ki değiştirmen yükseltmen gerekiyorhazır sistem mi daha mantıklı toplama mı
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...vme-m2-ssd-rtx4070ti-oyun-bilgisayari-p-35891 bu nasıldırhazır sistemler sadece indirmli kampanyada olduğunda alınır bence çünkü içinde ki parçalar giriş seviye oluyor illa ki değiştirmen yükseltmen gerekiyor
özelden yazdım bakabilir misin
dediğim gibi misal anakart giriş seviye bomboş
tamamdır hocam sağolasındediğim gibi misal anakart giriş seviye bomboş
PNY RTX 4070 Ti 12GB XLR8 Gaming Verto Triple Fan VCG4070T12TFXXPB1 RTX4070TI, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
PNY RTX 4070 Ti 12GB XLR8 Gaming Verto Triple Fan VCG4070T12TFXXPB1 RTX4070TI, PCI-E16 4.0, 12GB/192bit GDDR6X, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartıinventus.com.tr
şanslısın 30a inventus bende ki xlr8 den satıyor
ben güzel şekilde toplar atarım 50 ye ne oluyor bi bakayım
bu sistemin anakartını b650m ds3h kasasını deepcool matrex 55 700w ssd sini mld 1tb m700 veya smasung 980 PRO 1tb olarak alabilirsim
atığınız efsaneymiş bi bakim bunabu sistemin anakartını b650m ds3h kasasını deepcool matrex 55 700w ssd sini mld 1tb m700 veya smasung 980 PRO 1tb olarak alabilirsim
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
batu kardeş bak kullan ekran kartını sonra gidip başka ekran kartına kötülemek ne işine yarıyor anladık en fanboy sensin technopata geç sana orda anlayış gösterirler belki4070ti aldım bende fiyatına göre rakipsiz tek kart piyasada, 7900xt falan getir götürünü yapar bunun gerek dlss 3.5 gerek ray tracing gerek diğer şeyler