Neler Yeni

Rtx 4070ti sistem? Bu sistem nasıl?

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Hocam biliyorum 3060’ti li güzel sistemlerde var ama benim olayım oyunu açması değil oyunu gtx 1660’ta açar ama benim oyunum kasmayacak frametime belli seviyelerde seyredicek. Özellikle can alıcı nokta uzun vade seyredicek
Hocam siz bilirsiniz ama sizin yerinizde olsam 4060ti beklerdim veya DDR 5 sistem toplardım

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Hocam peki 4060’ti 4070’ti’den üstün olucak derseniz tamam bekleyim
Hocam 4060ti 4070 ti dan üstün olmuyacak zaten 4070ti da alsanız 4060ti da alsanız ddr5 le upgrade siz 3-4 sene kullanacaksınız pek bir şey fark etmiyecek yani

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,109
İsim
kilan embappe
İşlemciye 2. el demek nasıl ayıp olmuyor? Adam almış 1 ay durmuş açılmış veya açılmamış belli değil. ürün 2. ele düşmüş 2. el demeyeceğiz de sıfır mı diyeceğiz? Kasanın e-atx olması iyi olduğu anlamına mı geliyor önü mesh değil. Sen upgrade yapmaktan bahsetmişsin sycthe 5 in soğutmasından haberim var daha farklı işlemciler için o soğutma değişmeli ileride. Ekran kartını mağazadan almak var sahibindenden almak var. Sahibindenden sistem toplayacaksak iş değişir o zaman gidelim ddr4 sistemi de sahibindenden toplayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam güncel olarak lga1700 var güncel sokete ölü soket diyorsunu. daha çıkmadan. benim bir itirazım yok zaten. şu an 4070ti ı 13400f 4k da besliyorsa bana mantıklı geldi sistem ddr5 kurmaktansa ben alır upgrade etmeden 3-4 sene kullanırım bu fiyata. Bütçe kısıtlıysa tabi ki.
Tamam ddr4 sistemi de sahibinden den toplayalım? Benim amacım fiyat değil ki DDR5 toplamaya çalışıyorum ayrıca kasa hava akışı anlamında iyi ve tabii ki E-ATX olması kasanın iyi olduğunu gösteriyor büyük kasa her zaman iyidir. İleride 240mm sıvı soğutma alsan da o da soğutmaz hatta git LİAN Lİ GALAHAD 360 al o bile ilerideki bazı işlermcileri soğutmayabilir... DDR4'e hiç upgrade yapamayaksın sen neden bahsediyorsun soğutma mı sıkıntı oldu 🙂?

pompakeş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan
Hocam
Hocam 4060ti 4070 ti dan üstün olmuyacak zaten 4070ti da alsanız 4060ti da alsanız ddr5 le upgrade siz 3-4 sene kullanacaksınız pek bir şey fark etmiyecek yani
hocam ddr5 gerçekten pahalı ben ortayı bulmaya çalışıyorum 50-60 bin bütçem olsa ddr5 düşünürdüm ama gerçi öyle bir bütçem olsa bile bir bilgisayara o kadar para vermem tavsiyelerini dikkate aldım.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Hocam peki 4060’ti 4070’ti’den üstün olucak derseniz tamam bekleyim
Hocam

hocam ddr5 gerçekten pahalı ben ortayı bulmaya çalışıyorum 50-60 bin bütçem olsa ddr5 düşünürdüm ama gerçi öyle bir bütçem olsa bile bir bilgisayara o kadar para vermem tavsiyelerini dikkate aldım.
Yinede siz bilirsiniz hocam pc yi siz kullanacaksınız benzeri sistemlerede bakınız güzel varsa değerlendirin iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yinede siz bilirsiniz hocam pc yi siz kullanacaksınız benzeri sistemlerede bakınız güzel varsa değerlendirin iyi forumlar
Bir şey sormak isterseniz vs yardımcı olabilirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Buyur cancağızım 7600x rtx 4070ti sistem bütçeni asmiyor

Son düzenleme:

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
Buyur cancağızım 7600x rtx 4070ti sistem bütçeni asmiyor

sen kimsin ve neden işini bu kadar iyi yapıyorsun ;)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
sen kimsin ve neden işini bu kadar iyi yapıyorsun ;)
Ben Allah'ın bir kuluyum bir özelliğim yok aşk ile yaptığım için böyle oluyor galiba bir söz var aşk ile koşan yorulmaz 😂

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Tamam ddr4 sistemi de sahibinden den toplayalım? Benim amacım fiyat değil ki DDR5 toplamaya çalışıyorum ayrıca kasa hava akışı anlamında iyi ve tabii ki E-ATX olması kasanın iyi olduğunu gösteriyor büyük kasa her zaman iyidir. İleride 240mm sıvı soğutma alsan da o da soğutmaz hatta git LİAN Lİ GALAHAD 360 al o bile ilerideki bazı işlermcileri soğutmayabilir... DDR4'e hiç upgrade yapamayaksın sen neden bahsediyorsun soğutma mı sıkıntı oldu 🙂?
cevap verme gereği duymadım çok saçma geldi yazdıkların iyi forumlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,398
Üyeler
166,747
Son üye
cruenn
Top Bottom