RTX 4080 Aorus Master için Kasa Önerisi

IVmurat

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Bu hafta Vatan'dan 33500 TL'ye indirimle RTX 4080 Aorus Master modelini satın aldım. Ekran kartı tepe bir modelmiş fakat bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum.
  • L = 357 W = 163 h = 75 mm.
Ölçüleri bu şekilde. Uygun kasa araştırıyorum fakat yabancı kaynaklardan dahil bulamadım. Uzunluk sorun değil ama genişliği problem çıkartıyor. Bu ekran kartı piyasadaki tüm 4090'lardan bile sanırım daha büyükmüş. Kasa önerebilir misiniz?

Kasa olarak bir şey öneremem ama çoğu kasanın açıklamasında 'Kasa Tipi' yazar. O kısımın ATX olmasına dikkat et.

Merhaba,

Mid Atx altı bi kasaya zaten sığmaz bütçene ve tercihine göre dilediğin kasayı alabilirsin. Örnek olması açısından bende Dark guardian pro var ekran kartı ile ön paneldeki fanların arasında 4cm kadar boşluk anca kaldı

hocam cooler master cmp510 ve 520 gibi küçük kasalara bile sığıyo. ama benim kasa tavsiyem lian li lancool 3 veya lian li 0 11 dynamic olur

Merhaba,

Mid Atx altı bi kasaya zaten sığmaz bütçene ve tercihine göre dilediğin kasayı alabilirsin. Örnek olması açısından bende Dark guardian pro var ekran kartı ile ön paneldeki fanların arasında 4cm kadar boşluk anca kaldı
Sizin ekran kartı modeliniz nedir? Aynısı mı acaba?

Lianli en iyi tercihdir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,384
Üyeler
195,351
Son üye
Furkanozkd
Geri