Öneri Rtx 4080 Tavsiyesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Güzel fakat işlemci soğutucusu hem pahalı hem 240mm, Arctic Liquid Freezer II 360mm alırsanız daha iyi olur. Hem daha ucuz hem dünyanın en iyi sıvı soğutması.
eyw agam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum trendyol pc toplama sitesi mi ki her şeyini trendyoldan seçip linkini atıyorsun? Özel bir sebebi varsa söyle ona göre yorum yapalım yani. Attığın her şeyin daha ucuz hali başka sitede mevcut. Artı olarak dediğim gibi yeni başlık açarsan daha doğru olur.
actim da trendyoldan bakiyorum bilesenlere onerebilecegin site var mi ordan bakiyim

eyw agam

actim da trendyoldan bakiyorum bilesenlere onerebilecegin site var mi ordan bakiyim
Dostum istediğin bileşenin fiyatına bakman için bir sürü site var, mesela palite inventustan bakarsın işlemciye teknobiyotikten gibi gibi. En ucuz nerdeyse ordan al, akakçe fiyatına bakabilrisin yardımcı olacaktır.

Dostum istediğin bileşenin fiyatına bakman için bir sürü site var, mesela palite inventustan bakarsın işlemciye teknobiyotikten gibi gibi. En ucuz nerdeyse ordan al, akakçe fiyatına bakabilrisin yardımcı olacaktır.
eyvallah son topladigim sistem nasil sence

i9 4090 daha iyisinden kastin ne acar misin
Ekran kartı gaming x trio değil suprim olur mesela, sıvı soğutman 240 değil 360 olur gibi gibi. Daha fazla mesaj yazmayacağım çünkü sen ne dersek anlamak istediğini anlıyorsun. Dediğim gibi X bütçe sistem önerisi diye başlık açıp istek ve beklentilerini yazarsan arkadaşlar yardımcı olur. Hayırlı akşamlar.

Ekran kartı gaming x trio değil suprim olur mesela, sıvı soğutman 240 değil 360 olur gibi gibi. Daha fazla mesaj yazmayacağım çünkü sen ne dersek anlamak istediğini anlıyorsun. Dediğim gibi X bütçe sistem önerisi diye başlık açıp istek ve beklentilerini yazarsan arkadaşlar yardımcı olur. Hayırlı akşamlar.
x trio suprim arasindaki fark ne, 360mm sectim.
basligi actim yazan yok anlamak istedigimi anliyorum degil, baslik ac ve site onermekten baska bi tavsiyen olmadi kardesim, iyi aksamlar.

x trio suprim arasindaki fark ne, 360mm sectim.
basligi actim yazan yok anlamak istedigimi anliyorum degil, baslik ac ve site onermekten baska bi tavsiyen olmadi kardesim, iyi aksamlar.
Anlatmak istediğimiz konuyu bir türlü kavrayamadın dostum, canın sağolsun. Konunu senin için bir kere yükselttim, tavsiyeler gelecektir. Hayırlı forumlar.

Bir de başkasının konusuymuş ya şimdi farkettim

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri