Neler Yeni

Öneri Rtx 4080 Tavsiyesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

xspeed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
azad
Güzel fakat işlemci soğutucusu hem pahalı hem 240mm, Arctic Liquid Freezer II 360mm alırsanız daha iyi olur. Hem daha ucuz hem dünyanın en iyi sıvı soğutması.
eyw agam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum trendyol pc toplama sitesi mi ki her şeyini trendyoldan seçip linkini atıyorsun? Özel bir sebebi varsa söyle ona göre yorum yapalım yani. Attığın her şeyin daha ucuz hali başka sitede mevcut. Artı olarak dediğim gibi yeni başlık açarsan daha doğru olur.
actim da trendyoldan bakiyorum bilesenlere onerebilecegin site var mi ordan bakiyim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,852
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
eyw agam

actim da trendyoldan bakiyorum bilesenlere onerebilecegin site var mi ordan bakiyim
Dostum istediğin bileşenin fiyatına bakman için bir sürü site var, mesela palite inventustan bakarsın işlemciye teknobiyotikten gibi gibi. En ucuz nerdeyse ordan al, akakçe fiyatına bakabilrisin yardımcı olacaktır.

xspeed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
azad
Dostum istediğin bileşenin fiyatına bakman için bir sürü site var, mesela palite inventustan bakarsın işlemciye teknobiyotikten gibi gibi. En ucuz nerdeyse ordan al, akakçe fiyatına bakabilrisin yardımcı olacaktır.
eyvallah son topladigim sistem nasil sence

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,852
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,852
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
i9 4090 daha iyisinden kastin ne acar misin
Ekran kartı gaming x trio değil suprim olur mesela, sıvı soğutman 240 değil 360 olur gibi gibi. Daha fazla mesaj yazmayacağım çünkü sen ne dersek anlamak istediğini anlıyorsun. Dediğim gibi X bütçe sistem önerisi diye başlık açıp istek ve beklentilerini yazarsan arkadaşlar yardımcı olur. Hayırlı akşamlar.

xspeed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
azad
Ekran kartı gaming x trio değil suprim olur mesela, sıvı soğutman 240 değil 360 olur gibi gibi. Daha fazla mesaj yazmayacağım çünkü sen ne dersek anlamak istediğini anlıyorsun. Dediğim gibi X bütçe sistem önerisi diye başlık açıp istek ve beklentilerini yazarsan arkadaşlar yardımcı olur. Hayırlı akşamlar.
x trio suprim arasindaki fark ne, 360mm sectim.
basligi actim yazan yok anlamak istedigimi anliyorum degil, baslik ac ve site onermekten baska bi tavsiyen olmadi kardesim, iyi aksamlar.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,852
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
x trio suprim arasindaki fark ne, 360mm sectim.
basligi actim yazan yok anlamak istedigimi anliyorum degil, baslik ac ve site onermekten baska bi tavsiyen olmadi kardesim, iyi aksamlar.
Anlatmak istediğimiz konuyu bir türlü kavrayamadın dostum, canın sağolsun. Konunu senin için bir kere yükselttim, tavsiyeler gelecektir. Hayırlı forumlar.

Bir de başkasının konusuymuş ya şimdi farkettim

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,624
Üyeler
167,344