Neler Yeni

Çözüldü✓ Rtx 4080s ve 7800x3d kaç yıl idare eder?

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
C-Locker
Götürmez yazdım ayıptır sorması nerenle okudun
Kardeş ben gözlerimle okudum ama sen nerenle yazdın orası muamma. Daha ne yazdığını bilmiyorsun, birde varoş mahalle üslubuyla cevap yazıyorsun. Yazdığın mesajı aynen kopyalıyorum buraya;
"15yıl hayal hocam 4090 7950x3d o kadar gider belki gitmez"

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Kardeş ben gözlerimle okudum ama sen nerenle yazdın orası muamma. Daha ne yazdığını bilmiyorsun, birde varoş mahalle üslubuyla cevap yazıyorsun. Yazdığın mesajı aynen kopyalıyorum buraya;
"15yıl hayal hocam 4090 7950x3d o kadar gider belki gitmez"
Kardeşim kopyalarken bir daha okusaydın “gider belki gitmez” ya tam okumadın yada hiç okumadın önceki mesajda yazdıklarım içinde özür dilerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
hocam şu an 1660 ti kullanıyorum 5 yıllık. Tabi ki sistemime düşük kaldığı için upgrade e gidecem de şu anlık idarelik kullanıyorum. Sen hal hale kullanırsın. Malına iyi bakan bir insan her türlü aldığı ürün belirtilen yıllardan daha uzun süre kullanabilir.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Şimdi kardeşim öncelikle teknolojiyi, markaları, piyasayı senden çok daha iyi bildiğimi senin şu mesajını okuyan ve benim bu konuda yazdığım cevapları okuyan bir insan çok net bir şekilde anlayacaktır. Öncelikle sana biraz örnekler vereyim. İlk telefon, ilk televizyon, ilk araba çıktığında insanlar bu teknolojinin geldiği son nokta daha ilerisi olamaz diyorlardı. Keza ilk akıllı telefon çıktığında da acaba bundan daha fazla ne yapılabilir düşünülüyordu. Değişimler kademeli ve daha az olmak zorunda demişsin, çok yüksek bir teknoloji noktasındayız yazmışsın. Son derece yanılıyorsun. Artık icat edilecek birçok şey zaten icat edildiği için insanoğlu varını yoğunu mevcut olanı geliştirmeye, ar-ge yapmaya harcıyorlar. Ayrıca artık yapay zekanın da desteğiyle geçmişe kıyasla çok daha fazla ilerleme kat edeceğimiz düşüncesinde eminim ki bu forumda birçok arkadaş benimle hemfikirdir. Gelelim asıl konuya ben arkadaşa 10 yıl öncesinin sisteminin bugün neler yapabildiğini düşünerek, bu günün sisteminin 10 yıl sonra neler yapabileceğini kıyaslayarak 10 yıl sonra bugün satın almış olduğu sistemin az çok hangi noktada olabileceğinin orantısını kurarak örnek vermeye çalıştım. Sağdan soldan okuduğun yerli yersiz bilgilerle beynini doldurmuşsun, gelip bana burada ön yargıyla benim insanların kafasını karıştırdığımı iddia edemezsin. Böyle bir teknoloji çağında nasıl bu kadar cahil kalabiliyorsun pes doğrusu.
Ayrıca sana başka cevap yazmayacağım, zira "Cahil insan her sözünde kendini aklar, Alim insan her sözünde kendini yoklar".
Öncelikle "teknolojiyi, markaları, piyasayı senden çok daha iyi bildiğimi senin şu mesajını okuyan ve benim bu konuda yazdığım cevapları okuyan bir insan çok net bir şekilde anlayacaktır." demişsin o benden "çok daha iyi bildiğin" piyasanın ve markaların içinde bizzat çalıştım ve emin ol "senden iyi olmasın" bende iyi biliyorum OAHNSDHNAISND xD 30 satır yazıp, aklınca lafı eveleyip, geveleyip, kıvırıp kendini "Alim" ilan etmişsin ve beni de "Cahil" ilan etmişsin bak çok güzel senaryo :) Bu tavrı insanlar 4090TI çıktığında da yaptı, eski nesilin artık hiçbir işe yaramayacağını söylediler, eski nesilin CyberPunk gibi oyunları açamayacağını dahi söylediler :) ne 2090 TI çöpe kaldırıldı ne piyasa devrim geiçirdi. 2090 TI hala çoğu oyunu açıyor ve de oynatıyor. Çok bilmişliğini, narsist tavırlarını, üstten konuşmanı başka bir yerde yap çünkü senin gibi "tartışmaktan" aciz, hiç tanımadığı bir insana neden öyle düşündüğünü bile konuşmadan "Sağdan soldan okuduğun yerli yersiz bilgilerle beynini doldurmuşsun" diyip "önyargıdan" bahseden bir insanı ciddiye almıyorum. "Ayrıca sana başka cevap yazmayacağım, zira "Cahil insan her sözünde kendini aklar, Alim insan her sözünde kendini yoklar" demişsin aferin sana çok "Alimsin" ve senden cevap bekleyen yok. Zira senden fikrini soran da yoktu, başkalarının fikirlerine ağlayan, kuduran sensin. Sana bizzat laf etmedim, etsem de bu kadar içerleyeceğin bir şey demedim ama nedense yanmışsın belli. Daha sağlıklı bir zihne sahip olman dileğiyle..

(Klasik "PatPat" logolu adam işte, ne beklersin asjdnaıjsndajoınsd)

Son düzenleme:

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Uğur
GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm MPK İşlemci

GIGABYTE A620M GAMING X 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart

Corsair 2*16 GB Vengeance 6000Mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Siyah Kutusuz Ram
2 Adet

Corsair mp600 elite 1 tb 7000 yazma 6500 okuma

Soğutucu monitör güç k. bunları boşverin bu sistem 5 yıl sonra çıkcak oyunları açabilir mi normal ayarlarda
2k olmaz 1080p diyenler var. rx7700xt yi 2k da oynuyorum ultra ayarlarda 60fps nin altını gördüğüm bir oyun yok diyebilirim için rahat olsun ama 10yil çok iddiali

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
C-Locker
Öncelikle "teknolojiyi, markaları, piyasayı senden çok daha iyi bildiğimi senin şu mesajını okuyan ve benim bu konuda yazdığım cevapları okuyan bir insan çok net bir şekilde anlayacaktır." demişsin o benden "çok daha iyi bildiğin" piyasanın ve markaların içinde bizzat çalıştım ve emin ol "senden iyi olmasın" bende iyi biliyorum OAHNSDHNAISND xD 30 satır yazıp, aklınca lafı eveleyip, geveleyip, kıvırıp kendini "Alim" ilan etmişsin ve beni de "Cahil" ilan etmişsin bak çok güzel senaryo :) Bu tavrı insanlar 4090TI çıktığında da yaptı, eski nesilin artık hiçbir işe yaramayacağını söylediler, eski nesilin CyberPunk gibi oyunları açamayacağını dahi söylediler :) ne 2090 TI çöpe kaldırıldı ne piyasa devrim geiçirdi. 2090 TI hala çoğu oyunu açıyor ve de oynatıyor. Çok bilmişliğini, narsist tavırlarını, üstten konuşmanı başka bir yerde yap çünkü senin gibi "tartışmaktan" aciz, hiç tanımadığı bir insana neden öyle düşündüğünü bile konuşmadan "Sağdan soldan okuduğun yerli yersiz bilgilerle beynini doldurmuşsun" diyip "önyargıdan" bahseden bir insanı ciddiye almıyorum. "Ayrıca sana başka cevap yazmayacağım, zira "Cahil insan her sözünde kendini aklar, Alim insan her sözünde kendini yoklar" demişsin aferin sana çok "Alimsin" ve senden cevap bekleyen yok. Zira senden fikrini soran da yoktu, başkalarının fikirlerine ağlayan, kuduran sensin. Sana bizzat laf etmedim, etsem de bu kadar içerleyeceğin bir şey demedim ama nedense yanmışsın belli. Daha sağlıklı bir zihne sahip olman dileğiyle..

(Klasik "PatPat" logolu adam işte, ne beklersin asjdnaıjsndajoınsd)
30 satır az gelmiş sana yine anlayamamışsın. Senin ne yorum yaptığın beni hiç ilgilendirmez ve cevap dahi vermezdim fakat orada " insanları yanlış yönlendirme" söyleminle insanları sen yanlış yönlendirdiğin için açıklama yaptım. Yani sana cevap vermek için değil okuyan insanların senin düşüncenin yanlış olduğunu anlasınlar diye. Tartışmaktan aciz demişsin de senin üslubun ile benim yorumuma cevap yazan bir insanla tartışılmıyacağını Mevlana "Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” sözleriyle özetlemiş.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
30 satır az gelmiş sana yine anlayamamışsın. Senin ne yorum yaptığın beni hiç ilgilendirmez ve cevap dahi vermezdim fakat orada " insanları yanlış yönlendirme" söyleminle insanları sen yanlış yönlendirdiğin için açıklama yaptım. Yani sana cevap vermek için değil okuyan insanların senin düşüncenin yanlış olduğunu anlasınlar diye. Tartışmaktan aciz demişsin de senin üslubun ile benim yorumuma cevap yazan bir insanla tartışılmıyacağını Mevlana "Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” sözleriyle özetlemiş.
Haklısın arkadaşım. Çok fazla alimsin. O kadar alimsin ki "insanların kafasını karıştırmayın" demişken "fakat orada " insanları yanlış yönlendirme" söyleminle insanları sen yanlış yönlendirdiğin için açıklama yaptım." demişsin bu alimlik fazla, hatta bence benim gibi bir "cahil" ile uğraşıp vaktini boşa harcama. Hadi iyi akşamlar <3

The Semih

80+ Gold
GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm MPK İşlemci

GIGABYTE A620M GAMING X 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart

Corsair 2*16 GB Vengeance 6000Mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Siyah Kutusuz Ram
2 Adet

Corsair mp600 elite 1 tb 7000 yazma 6500 okuma

Soğutucu monitör güç k. bunları boşverin bu sistem 5 yıl sonra çıkcak oyunları açabilir mi normal ayarlarda
4 yıl Max sonra giriş seviyesi olur.

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
C-Locker
Haklısın arkadaşım. Çok fazla alimsin. O kadar alimsin ki "insanların kafasını karıştırmayın" demişken "fakat orada " insanları yanlış yönlendirme" söyleminle insanları sen yanlış yönlendirdiğin için açıklama yaptım." demişsin bu alimlik fazla, hatta bence benim gibi bir "cahil" ile uğraşıp vaktini boşa harcama. Hadi iyi akşamlar <3
Eyvallah kardeşim senin eline su dökemeyiz yinede. hayırlı akşamlar.

hashasii

80+ Bronze
Ufak kıvılcımlarla tartışma başladı; alevlendi, hiddetlendi her taraf alev püskürdü ve saman alevi gibi bir anda hafifçe söndü. :D @Zerkavizs @Clocker90 Tartışmada her iki tarafta cahil olmayınca böyle bitiyo ne güzel.. :)

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Ufak kıvılcımlarla tartışma başladı; alevlendi, hiddetlendi her taraf alev püskürdü ve saman alevi gibi bir anda hafifçe söndü. :D @Zerkavizs @Clocker90 Tartışmada her iki tarafta cahil olmayınca böyle bitiyo ne güzel.. :)
Hikaye anlatımı 10/10
Detaylandırma 10/10
Yönetmenlik 10/10
xD

Top Bottom