Öncelikle "teknolojiyi, markaları, piyasayı senden çok daha iyi bildiğimi senin şu mesajını okuyan ve benim bu konuda yazdığım cevapları okuyan bir insan çok net bir şekilde anlayacaktır." demişsin o benden "çok daha iyi bildiğin" piyasanın ve markaların içinde bizzat çalıştım ve emin ol "senden iyi olmasın" bende iyi biliyorum OAHNSDHNAISND xD 30 satır yazıp, aklınca lafı eveleyip, geveleyip, kıvırıp kendini "Alim" ilan etmişsin ve beni de "Cahil" ilan etmişsin bak çok güzel senaryo
Bu tavrı insanlar 4090TI çıktığında da yaptı, eski nesilin artık hiçbir işe yaramayacağını söylediler, eski nesilin CyberPunk gibi oyunları açamayacağını dahi söylediler
ne 2090 TI çöpe kaldırıldı ne piyasa devrim geiçirdi. 2090 TI hala çoğu oyunu açıyor ve de oynatıyor. Çok bilmişliğini, narsist tavırlarını, üstten konuşmanı başka bir yerde yap çünkü senin gibi "tartışmaktan" aciz, hiç tanımadığı bir insana neden öyle düşündüğünü bile konuşmadan "Sağdan soldan okuduğun yerli yersiz bilgilerle beynini doldurmuşsun" diyip "önyargıdan" bahseden bir insanı ciddiye almıyorum. "Ayrıca sana başka cevap yazmayacağım, zira "Cahil insan her sözünde kendini aklar, Alim insan her sözünde kendini yoklar" demişsin aferin sana çok "Alimsin" ve senden cevap bekleyen yok. Zira senden fikrini soran da yoktu, başkalarının fikirlerine ağlayan, kuduran sensin. Sana bizzat laf etmedim, etsem de bu kadar içerleyeceğin bir şey demedim ama nedense yanmışsın belli. Daha sağlıklı bir zihne sahip olman dileğiyle..
(Klasik "PatPat" logolu adam işte, ne beklersin asjdnaıjsndajoınsd)