rtx 4090 alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar rtx 4090 parasına değermi eğer alınmazsa hangi ekran kartını önerirsiniz (anakart işlemci yok sadece ekran kartı soruyorum)

• Beğen
Reaksiyonlar: Doyl
TR şartlarında değmez. 4060 bile çoğu kişi için lüks olmuş. Bence 4070 Ti parasına değen bir kart.

Kartın Parasını Çıkarıcaksan Evet. CSGO - Valorant Tarzı Oyunlar Oynuyorsan, E-Sporcu Olmadığın Sürece Hayır.
Kart Çok Üst Seviye. Tabii Bunun da Üstü Var Film Kartları falan..
4070 Ti'li Bir Sistem TR'de Düzgün Kullanımda 7+ Yıl Götürür. Çıkan Oyunlar AAA'nın da Üstünde Olmazsa..

Bence alınır.

Kartın Parasını Çıkarıcaksan Evet. CSGO - Valorant Tarzı Oyunlar Oynuyorsan, E-Sporcu Olmadığın Sürece Hayır.
Kart Çok Üst Seviye. Tabii Bunun da Üstü Var Film Kartları falan..
4070 Ti'li Bir Sistem TR'de Düzgün Kullanımda 7+ Yıl Götürür. Çıkan Oyunlar AAA'nın da Üstünde Olmazsa..
4070 ti da v ram sıkıntısı çekermiyim 12 gb versiyonda

arkadaşlar rtx 4090 parasına değermi eğer alınmazsa hangi ekran kartını önerirsiniz (anakart işlemci yok sadece ekran kartı soruyorum)
Kesinlikle parasını hak eden bir kart. Ama sırf oyun için de fazla lükse kaçan bir kart, bu kart alınacaksa cidden bu kadar güce ihtiyaç olacak bir iş yapılmalı bence.

4070 ti da v ram sıkıntısı çekermiyim 12 gb versiyonda
Benim için 8 gb vram bile fazla öyle söyliyeyim, fakat rdr2 gibi oyunlar oynuyorsan yetmez. 4060 Ti 16 - 18 GB vramle gelcek diyorlar. Bu durumda 4060ti almak daha mantıklı olabilir. Bende sistemimi yenileyebilsem 4060ti ya da 4070ti alırım. Ti şart. Ayrıca hangisini alırsan al çok uzun süre götürür. Tabii ne oynadığında bağlı..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,395
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri