Hocam şuan çoğu kişi full hd 2k mönitörlerde 4k ya alıp oynuyorlar erkan kartı 8k olduğu için bide denetim masasından ayarı çıkmayınca acaba başka bir şey mi yapmak gerekiyorda ondan sonra ayarı açılıyor diye sormak istedimMerakımdan soruyorum 2k monitörde neden 8k denemeye çalışıyorsun
Teşekkür ederim hocam8k kullanabilmek için 8k destekleyen bir monitor/televizyona ihtiyacın bulunmakta çünkü.
hdmi 2.1 ile bağlamanız lazım o çözünürlüğü görebilmeniz için ayrıca monitörünüzünde 2.1 olması lazım öyle biliyorum yanlışta olabilir tabiMerhaba arkadaşlar rtx 4090 ekran kartımı nvdia denetim masasından çarpanlardan 7680x4320 8k ayarı gözükmüyor bu neden dolayı olabilir nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Bu arada mönitör 2k LG
Monitöründe 8k olması gerekiyor.hdmi 2.1 ile bağlamanız lazım o çözünürlüğü görebilmeniz için ayrıca monitörünüzünde 2.1 olması lazım öyle biliyorum yanlışta olabilir tabi
dsr açarak olabilir belki ama hdmi 2.1 faktörü olması lazım bildiğim kadarıylaMonitöründe 8k olması gerekiyor.
Çok teşekkür ederim hocamdsr açarak olabilir belki ama hdmi 2.1 faktörü olması lazım bildiğim kadarıyla