Rtx 4090 dsr 8k gözükmüyor

Soner55

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar rtx 4090 ekran kartımı nvdia denetim masasından çarpanlardan 7680x4320 8k ayarı gözükmüyor bu neden dolayı olabilir nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Bu arada mönitör 2k LG

8k kullanabilmek için 8k destekleyen bir monitor/televizyona ihtiyacın bulunmakta çünkü.

Merakımdan soruyorum 2k monitörde neden 8k denemeye çalışıyorsun
Hocam şuan çoğu kişi full hd 2k mönitörlerde 4k ya alıp oynuyorlar erkan kartı 8k olduğu için bide denetim masasından ayarı çıkmayınca acaba başka bir şey mi yapmak gerekiyorda ondan sonra ayarı açılıyor diye sormak istedim
Post automatically merged:

8k kullanabilmek için 8k destekleyen bir monitor/televizyona ihtiyacın bulunmakta çünkü.
Teşekkür ederim hocam

Merhaba arkadaşlar rtx 4090 ekran kartımı nvdia denetim masasından çarpanlardan 7680x4320 8k ayarı gözükmüyor bu neden dolayı olabilir nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Bu arada mönitör 2k LG
hdmi 2.1 ile bağlamanız lazım o çözünürlüğü görebilmeniz için ayrıca monitörünüzünde 2.1 olması lazım öyle biliyorum yanlışta olabilir tabi

2K monitör Kullanıyorsun ve gidip 4090 mı aldın cidden. Şimdi birazdaha paraya kıyıp 8K destekli monitör almalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,519
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri