Dlss 4.5 düşünüyorsan 5050 veya 5060 alabilirsin.rtx 5050yi dlss 4.5tan dolayı düşünüyorum. hangisi daha iyidir. düşünceleriniz nelerdir?
DLSS 4.5 FP8 gücüyle çalışan bir örnekleme olduğu için 5070de verdiği verimliliği 5050'de vermez. O yüzden DLSS 4.5 için 5050 alınmaz. RX 7600'ü FSR3 kullandığı için (biliyorum fsr4 modlanıyor ama 7000 serisinde iyi çalışmıyor) tavsiye etmiyorum. İşlemcine göre 3080 kovala.
Valla dostum keşke ucuz olsa herkes 5090 alsa, hayat bayram olsa. RTX 5050 hiç var olmaması gereken çok kötü bir kart. Eğer sıfır alınacaksa mutlaka 16gb yeni nesil kartları tercih edin. Eğer bunun dışında kart arıyorsanız bütçeniz yetişmiyorsa tek seçeneğiniz ikinci elde kaç paraya kaç fps aldığınız gerçeğidir.medium low ayarlarda 30fps götürmezmi 2 3sene şimdilik işimi görecek bişey istiyorum sıfır aldığım için diğer seçenekler çok pahalı oluyor
5000 serisinin sorunları hala devam ediyormu yoksa çözüldümü bir bilginiz varmıDlss 4.5 düşünüyorsan 5050 veya 5060 alabilirsin.
5060 hakkındaki fikriniz nedir ?Valla dostum keşke ucuz olsa herkes 5090 alsa, hayat bayram olsa. RTX 5050 hiç var olmaması gereken çok kötü bir kart. Eğer sıfır alınacaksa mutlaka 16gb yeni nesil kartları tercih edin. Eğer bunun dışında kart arıyorsanız bütçeniz yetişmiyorsa tek seçeneğiniz ikinci elde kaç paraya kaç fps aldığınız gerçeğidir.
Fakat eski nesil AMD kartları FSR3 kullandığı için tavsiye etmiyorum 16GB olsun olmasın önemli değil. Son olarak artık şu kart şu kadar yıl götürür demek gerçekçi değil, tatmin noktası her sene değişiyor.
Sadece Valorant ve CS2 oynuyorsan harika tercih olur.5000 serisinin sorunları hala devam ediyormu yoksa çözüldümü bir bilginiz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5060 hakkındaki fikriniz nedir ?