Çözüldü✓ RTX 5060 Ekran Kartı İçin Sistemime Upgrade Önerisi Verirmisiniz?

trlkls

80+
Reaksiyon skoru
6
Kolay gelsin iyi forumlar

Bugün vatan'ı gezerken gözüme Asus TUF Geforce RTX 5060 OC 8GB GDDR7 128bit DLSS 4 takıldı. Hemen telefondan vatanın sitesine girdim ve web'e özel indirim olduğunu görüp çalışana bu fiyattan yardımcı olursan alayım dedim onlarda hemen çözdüler ve internet fiyatından yani 2.500₺ indirimle ürünü verdiler aldım. Sorun şu ki ben o an sistemimi düşünemedim 1660super kullanıyordum onu çıkartıp bunu taktım ne gibi sorun yaşarım.

Ekran kartını verimli kullanabilmem açısından hangi parçayı değiştirmemi önerirsiniz ?
ekran kartı linki: https://www.vatanbilgisayar.com/asu...0-oc-8gb-gddr7-128bit-dlss-4-ekran-karti.html

İşlemci: INTEL CORE İ7-11700 2.5 Ghz Turbo Boost 4.9 Ghz
Anakart: ASUS PRIME H510M-K Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200MHz(OC) M.2 Anakart
SSD: XPG 512GB SX8100 M.2 SSD
Kasa: SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ 120MM PSU
Ram: PATRİOT 8GB VİPER STEEL 3000MHZ CL16 DDR4 RAM 2 ADET
Kasa: SHARKOON TG4 RGB MİD TOWER KASA
Sıvı Soğutma: GAMDİAS AURA GL240 240MM SIVI SOĞUTMA

Ekler

• 22d4d5ee-eadf-4db1-9a04-667cad4eedaa.webp
    22d4d5ee-eadf-4db1-9a04-667cad4eedaa.webp
    151.9 KB · Hit: 23
Sisteminiz yeterli tam verimde kullanırsınız eski 1660 de satarsanız güzel olur

Sisteminiz yeterli tam verimde kullanırsınız eski 1660 de satarsanız güzel olur
Vatan'daki arkadaş darboğaz yapar işlemcin iyi tamamda anakartın kurtarmaz dedi anakart üst modele geçmen gerekir oyunlarda render alımlarında mavi ekran hatası yersin falan dedi biraz gözümü korkuttu açıkcası ne diyorsunuz bu duruma

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Vatan'daki arkadaş darboğaz yapar işlemcin iyi tamamda anakartın kurtarmaz dedi anakart üst modele geçmen gerekir oyunlarda render alımlarında mavi ekran hatası yersin falan dedi biraz gözümü korkuttu açıkcası ne diyorsunuz bu duruma
Anakartın yeterli.

Çalışan oelik yapmış anakartınız hayli hayli yeter

hiçbir sorun yaşamadan kullanırsınız ama aynı fiyata rx 9060xt 16gb varken buna bu para vermeniz çok mantıksız geldi bana

hiçbir sorun yaşamadan kullanırsınız ama aynı fiyata rx 9060xt 16gb varken buna bu para vermeniz çok mantıksız geldi bana
Anlık gelişti bende araştırmadığıma pişman oldum sonradan gördüm ama takmıştım çoktan kötü yaptık galiba 🫩

Geri