Rtx 5060'lı laptop alınır mı

varosh

80+
Reaksiyon skoru
0
Laptop alacağım bütçem 70-80k civarında dün araştırma yaparken bu pc karşıma çıktı:

Teknik özellikleri çok hoşuma gitti ama 8gb rtx 5060 beni düşündürüyor fakat bu fiyata böyle bir sistem bidaha bulamam. Diğer konu da bu sistemin ısınma sorunları olur mu.

knka bu fiyata boyle bir laptop harbiden bir daha bulamazsin cunku rezalet bir laptop. islemci absurt guclu ekran karti fiyat bandina gore cok kotu ekran fiyat bandina gore cok kotu. islemci odakli valo oynasan 165 fpsin cok ustune alirsin ama 165 fps gibi gorursun ekran kartiyla da cogu hikayeli oyunda yuksek ayarlarda 165 fps sabit alamazsin

Övdün mü gömdün mü reis 😅. Varsa önerin açığım bu fiyat bandında

Laptop alacağım bütçem 70-80k civarında dün araştırma yaparken bu pc karşıma çıktı:

Teknik özellikleri çok hoşuma gitti ama 8gb rtx 5060 beni düşündürüyor fakat bu fiyata böyle bir sistem bidaha bulamam. Diğer konu da bu sistemin ısınma sorunları olur mu.
Ürün güzel ama biraz pahalı gibi.Yakinda diger markalar da 5bin serilerini sürer beklenebilir.

Övdün mü gömdün mü reis 😅. Varsa önerin açığım bu fiyat bandında
knka inanilmaz kotu bir laptop. islemci absurt seviye guclu. ancak sen islemci odakli fps oyunu ornegin valorant cs oynarsan bunun hakki 240 360hz ekran. bunda var 165. yarisi bosa gidiyor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knka inanilmaz kotu bir laptop. islemci absurt seviye guclu. ancak sen islemci odakli fps oyunu ornegin valorant cs oynarsan bunun hakki 240 360hz ekran. bunda var 165. yarisi bosa gidiyor yani.
bak laptoptan cok iyi anlamam yine iyi arastir da daha hic arastirip bakmadan su laptop bundan BANA GORE katbekat daha iyi https://www.gaming.gen.tr/urun/6536...-240hz-3ms-ips-freedos-gaming-laptop-b92qxea/

HP'lerden uzak duruyorum reis. Kimse önermiyor, teknik özelliklerine göre absürt ucuz :D

5060 a 60k dan fazlası verilmez.

hocam 60-80k bandında önerileriniz varsa açığım özellikle asus, acer, lenovo

Bu cihazlardan birini tercih edin. Bütçe artmazsa HP Omen Max modelini tercih edebilirsiniz. 2025 yılında tamamen yenilenmiş bir model olduğu için eski omenlerdeki problemleri taşımıyor. Bütçe artarsa da mutlaka 5070ti alın. 5070 ile arasında %40 civarı devasa bir performans farkı var ve en önemlisi VRAM miktarı 12GB. Gamegarajın bu modeli de alüminyum kasalı tuf serisinden daha kaliteli olduğu kesin diyebilirim. Kullanıcı yorumları da iyi duruyor.

5060 önermeme sebebim 4060dan mfg hariç çok az saf performans artışı olması. Tuf serisi de giriş-orta seviye bir ürün olduğu için 73bin TL'yi hak etmiyor. 4060 işinizi görecekse 5060a ekstradan 20k-30k vermeyip 40bine de işi çözebilirsiniz orası size kalmış.

Geri