Yardım RTX 5070 furmark testi nasıl?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,211
1750790874518.webp

sonuçlar bu şekilde daha 2 saat oldu kartı takalı
ekran kartım Asus Prime RTX 5070 12GB O.C.

Kullandığınız kasa neydi hocam? Ve fan kaç tane fan mecvut?

Ekler

msi mag force m100r 3 önde 1 arkada fan var birde kule tipi soğutucunun 2 fanı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa bu şekilde
Mümkünse üste de 2 adet fan takın, bi tık fazla geldi bana sıcaklıklar. Bi 65-67 beklerdim.

Mümkünse üste de 2 adet fan takın, bi tık fazla geldi bana sıcaklıklar. Bi 65-67 beklerdim.
varmi argb fan oneriniz hocam ucuz yollu fp alabilirim belki. sizin degerler nasil ekran kartinizin marka modeli nedir?

varmi argb fan oneriniz hocam ucuz yollu fp alabilirim belki. sizin degerler nasil ekran kartinizin marka modeli nedir?
Palit infiniy 3 kullandım 80 derece idi. Furmark msaa off, 1440p de 20 dakikada 80 dereceye çıktı şuan iade etmeye çalışıyorum.

Hocam bendede gainward var ets 2de fhd de 75 derece normalmi ne yapmalıyım kasa msi 121a
Sizde gene iyi

Palit infiniy 3 kullandım 80 derece idi. Furmark msaa off, 1440p de 20 dakikada 80 dereceye çıktı şuan iade etmeye çalışıyorum.

Sizde gene iyi
1440p denemedim ona bakayimmi birde? ayarlar nasil olmali birde arkada oyun iniyor ve spotify acik bunlar etki etmez diye dusunuyorum

Sizde gene iyi
Fhd ya benim yük işlemciye dsha fazla biniyor o halde böyle napmalıyım

1440p denemedim ona bakayimmi birde? ayarlar nasil olmali birde arkada oyun iniyor ve spotify acik bunlar etki etmez diye dusunuyorum
1440p msaa 0x de en az 20 dakika yapın hocam. arkada açık bir şey olmasın.

Geri