Knk testi hangi siteden indirdinbenim monitor 2k degil ama
Knk testi hangi siteden indirdinbenim monitor 2k degil ama
Gainward Python 3 modeli mi hocam? İnfiniy 3 de de ısınma sorunu var bu iki model komple birbirinin aynısı.Fhd ya benim yük işlemciye dsha fazla biniyor o halde böyle napmalıyım
Evet oGainward Python 3 modeli mi hocam? İnfiniy 3 de de ısınma sorunu var bu iki model komple birbirinin aynısı.
Napmalıyım hocam kasa 121a üste 2 fan yaksam düşeemi ve fanları içe alıcımı dışa verici şekildemi takmalıyımGainward Python 3 modeli mi hocam? İnfiniy 3 de de ısınma sorunu var bu iki model komple birbirinin aynısı.
2k olmasına gerek yok diye biliyorum, sanal çözübürlük açabilirsin yada furmarkta 1440p diye bir seçenek olması lazım onu seçebilirsin.benim monitor 2k degil ama
Hocam üste bakarmısın2k olmasına gerek yok diye biliyorum, sanal çözübürlük açabilirsin yada furmarkta 1440p diye bir seçenek olması lazım onu seçebilirsin.
Fanları hava akımı doğru olacak şekilde takman önemli, üsttede fan olması iyi olur.Napmalıyım hocam kasa 121a üste 2 fan yaksam düşeemi ve fanları içe alıcımı dışa verici şekildemi takmalıyım
AnakartınFanları hava akımı doğru olacak şekilde takman önemli, üsttede fan olması iyi olur.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende gainward var ets 2 de FHD oynuyorum 75°C oluyor normalmisıcaklıklar normal oyunlarda 65i bile görmüyordur büyük ihtimal. ekstra fan takmana ya da 2k da test etmene gerek yok zaten 250w çekiyor kart şu an sadece vram sıcaklığı artar
Yeni aldım dahaAnakartın
Hocam bende gainward var ets 2 de FHD oynuyorum 75°C oluyor normalmi
Öyle olmaması lazım normalde, sanal çözünürlük deneyebilirisin düzelmezsesectim ama test baslayinca 1924x1061 oluyor
oyun denemedim daha iniyo simdi bakicamsıcaklıklar normal oyunlarda 65i bile görmüyordur büyük ihtimal. ekstra fan takmana ya da 2k da test etmene gerek yok zaten 250w çekiyor kart şu an sadece vram sıcaklığı artar