İşlemcin neoyun denemedim daha iniyo simdi bakicam
İşlemcin neoyun denemedim daha iniyo simdi bakicam
ugrasmak istemedim hocam oyunu indirmeye devam ediyorum uste 2 fan onerisi varmi argbÖyle olmaması lazım normalde, sanal çözünürlük deneyebilirisin düzelmezse
i5 13400fİşlemcin ne
Bütçeniz ne kadar hocam 2 tane fan içinugrasmak istemedim hocam oyunu indirmeye devam ediyorum uste 2 fan onerisi varmi argb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
i5 13400f
Hocam 2 tanesine 600 verebilirim en iyi fp önerir misiniz?Bütçeniz ne kadar hocam 2 tane fan için
Takılmayın hocam bu kadar benim laptobu 90larda kullanmışlığım var. Undervolt yapabilirsiniz. V sync açabilirsiniz.Anakartın
Hocam bende gainward var ets 2 de FHD oynuyorum 75°C oluyor normalmi
Yeni aldım daha
daha karti bugun aldim ve takali 2 3 saat oldu o yuzden normalmi degilmi diye sordumTakılmayın hocam bu kadar benim laptobu 90larda kullanmışlığım var. Undervolt yapabilirsiniz. V sync açabilirsiniz.
argb olsun hocam ya uyum saglasin kasanin diger fanlarinaŞundan 2 tane yapıştır gitsin. Site güvenilir.![]()
ARCTIC F12 120mm Siyah Kanat Siyah Çerçeve Kasa Fanı (ACFAN00201A) | Teknobiyotik
F12 120 mm'lik Fan Varyantı seçin Renk Varyant Tek Fan 5'li Paket Maksimum Sessizlik, Minimum Titreşim Düşük hızlarda bile, yeni ARCTIC motorunun çalışma sesi neredeyse hiç fark edilmiyor. Sinüs mıknatıslanması nedeniyle yeni motor, filtresiz normal bir DC motorun...www.teknobiyotik.com
daha karti bugun aldim ve takali 2 3 saat oldu o yuzden normalmi degilmi diye sordum
argb olsun hocam ya uyum saglasin kasanin diger fanlarina
argb kontrolcusunde 2 tane bos yer var zaten
m.n11.com
ucuz fp bu mu var hocam sadece? teki 500 liraysa dusundurebilir beniSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
RGB olup da en F/P olanı bu hocam, rampage yada frisby gibi dandik markaları önermek istemedim.ucuz fp bu mu var hocam sadece? teki 500 liraysa dusundurebilir beni
https://www.gaming.gen.tr/urun/262905/asus-tuf-gaming-af120a2r-rgb-fan-tekli-paket/?ref=akakce şuna da bakabilirsinizRGB olup da en F/P olanı bu hocam, rampage yada frisby gibi dandik markaları önermek istemedim.
hocam ARGB olan demistimRGB olup da en F/P olanı bu hocam, rampage yada frisby gibi dandik markaları önermek istemedim.
https://www.gaming.gen.tr/urun/262905/asus-tuf-gaming-af120a2r-rgb-fan-tekli-paket/?ref=akakce şuna da bakabilirsiniz