Siyahı bitmiş aynı fiyatlar normalderengin siyah olması daha iyi olur zaten benim için neyse dursun şimdilik
tamamdır teşekkürler. eğer bilginiz varsa bu açtığım konuya bakabilirmisinizSiyahı bitmiş aynı fiyatlar normalde
Reis hangi sürümü indirdinbf1 ultra grafik 55 60 derece kart
FurkmarkReis hangi sürümü indirdin
Gayet güzel derece bunlarbf1 ultra grafik 55 60 derece kart
Oyun biraz ağır yt den falan kendi sistemine bak sonra gel kendi sıcaklıklarına bakHocam rdr 2 de ortalama kaç olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rdr2 de ortalama kaç olmalı
Hocam rdr hesabın varmı pc aldım oyun yok adam akıllı test edecekGayet güzel derece bunlar
Oyun biraz ağır yt den falan kendi sistemine bak sonra gel kendi sıcaklıklarına bak
Bende rdr yok internetten hesap alarak oynadım oyunu benHocam rdr hesabın varmı pc aldım oyun yok adam akıllı test edecek
şuanda da sıcaklıklar iyi gibi aslında bilemedim ama bu videoyu izlicem hocam teşekkürler bunun amd olanını izlemiştim bu adam çok iyi ya 40dk da olsa videosu izleniyor50 kişi yorum yazmış fakat kimse çözüm odaklı bir şey sunmamış...
Sıcaklıkların gayet normal. fakat undervolt yaparsan sıcaklıkların 5-10 derece daha düşecektir ayrıca aynı fps değerlerini alıcaksın performans kaybı olmayacak ve daha az watt harcayacak.
Bu videoyu izleyerek yapabilirsin.