Neler Yeni

🔥İndirim RTX 5070 - i5 14400F Sistem 47.999₺ PCH KING V1.2

EY1928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
EFE CAN
Anakart kötü,ramler kötü,kasa vasatın üstü sıvı soğutma güzel.İşlemci klasik ,ssd her hafta indirime giriyor zaten dram vs yok gayet vasat bir sistem.Kısacası beş altı bin fazla verip kendin toplasan daha iyi 30 bin tl ye asus 5070 satıldı 2 hafta önce.
Kalite ve optimizasyon aramayanlar alabilir.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Selami kaplan
buda msi b760 anakartı gördüğün gibi buda en son 2024 ekim de güncelleme almış?
Saçma sapan fikirleri yaymayın bence . Çok güncelleme alması iyi bir şey mi sence. Belki b760 chipseti o kadar almıyordur güncelleme?
Alıntıyı görüntüle

Birader iyi misin sen?

Ona bakarsan, Asus tuf serisi bile vermedi guncellemeyi.

Geçmişi ve sicili bios tarafında bozuk olan colorful markası var, hala 5800 3D takılamayan am4 anakartlari dahi var örnek olarak.

Bana MSI örneği veriyorsun.

3 ay , 6 ay sonra, 12 13 14. nesiller için daha verimli kullanım veya performanslı bios gelir, MSI ve Asus bunu kesin verir,bunu bilirsin colorfulu bekler durursun.

Ama haklısın. İlk mesajimda ne anlatmak istediğimi tam anlatamadım.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,395
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Pek iyi değil bence ama alınır. Uygun ama çok uygun değil yani aynı parçalar değil de eş parçalarla bu fiyatlara iner hatta 1-2 markada esneklik yapılırsa altına bile gelebilir

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Tayfun Acar
14400f hiç olmamış.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1744116680045.png

(A, B, C, D, E, F içinden E tier. F kronik sorunu olup sisteme zarar verme ihtimali olduğundan anında değişilmesi gerekenler, E uzak durun, D yalnızca harici ekran kartı olamyan ucuz sistemler için, C düşük segment, B orta, A üst.)
Ayrıca anakartın soğutma blokları bile yok. Dibin dibini sıyırmışlar. Ryzen 5 gibi işlemciler için değil ucuz dahili ekran kartlı sistemler için üretilmiş anakartlar. Onlara bile takmak istemem gerçi ama.
ROP sorunu olacak mı, 12VHPWR kablosunun erime sorunu devam ediyor mu, Intel 13. ve 14. nesil bozulma sorunu 14400F'i de etkiliyor mu...

Ben de alacağım bugün akşam (tanıdığa) ama işte benim de böyle sorularım var. Dolayısıyla kendim mi toplasam bunu mu alsam bilemedim.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
(A, B, C, D, E, F içinden E tier. F kronik sorunu olup sisteme zarar verme ihtimali olduğundan anında değişilmesi gerekenler, E uzak durun, D yalnızca harici ekran kartı olamyan ucuz sistemler için, C düşük segment, B orta, A üst.)
Ayrıca anakartın soğutma blokları bile yok. Dibin dibini sıyırmışlar. Ryzen 5 gibi işlemciler için değil ucuz dahili ekran kartlı sistemler için üretilmiş anakartlar. Onlara bile takmak istemem gerçi ama.
ROP sorunu olacak mı, 12VHPWR kablosunun erime sorunu devam ediyor mu, Intel 13. ve 14. nesil bozulma sorunu 14400F'i de etkiliyor mu...

Ben de alacağım bugün akşam (tanıdığa) ama işte benim de böyle sorularım var. Dolayısıyla kendim mi toplasam bunu mu alsam bilemedim.
Bende iyi gibi düşünmüştüm ama fikrim büyük ölçüde değişti

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
hem alınır hem alınmaz. alan neden aldım demez almayan neden almadım demez. stoğuna alarm kurulmaz öyle bir sistem olmuş

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Alıntıyı görüntüle

PSU tierlist sitesini atabilir misin?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

xberke

80+
Saçma sapan sistem.

Çünkü anakarti berbat.

O anakartta en son bios güncellemesi 5 ay önce gelmiş. Muhtemelen daha da gelmez.

Rastgele anakartlarin sitesine gir, 5 ay boyunca bios güncellemesi yapılmayan kaç tane anakart bulabilirsin.

A320 lere bile hala veriliyor güncelleme.
eksisi çok ama b760 artık oturduğu için ve zen 5 gibi yeni bir işlemci çıkmadığı için bios güncellemesi almaması normal, amd de zen4 için gelmiyor mikrokodları incelersen x3d işlemciler için geliyor. am4 de de sonradan yine çok işlemci çıktı 5900xt vs. örnek Gigabyte da 10. aydan beri 1 tane getirmiş büyük bir güncelleme yok.

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Batuhan Altunay
Ekran kartı çok ısınıyor ve daha önce 27500tlye satıldı üstüne ölü yatırım intel sistem alınmaz

forzabagimlisi

80+ Bronze
Top Bottom