KASIM ayında 11/11 indirimlerinde felan gelir diye düşünüyorum beklemedeyim9070XT o paraya değmez, 39K ya 5070Tİ satılıyordu geçen takip et denk gelirsin illa ki.
Haklısın da işte çok fazla farklı firma var o yüzden kafam karışık hangisi alsam diye9070xt için güç kaynagınızın gold ve üzeri 750w yada 850w olması gerekiyor güç kaynagınz düşük ise bakmayın bile 9070xt üstüne nvdia kart alıyorsanız asla marka almayın nvdia ürünlerinde en ucuzu en iyidir çünkü içindeki çip aynı çip degişen tek şey sıcaklık onun içinde markaya para vermeye deymez çünkü 2.elde hiçbir zaman markalar satmıyor en ucuz ürün satılıyor çünkü ucuz fiyata ladıgı için 2.el de ucuza veriyor
kafanız takılmasın zaten ürünler nvdia nın belirledigi kalite standartında üretiliyor o kurala uymazlarsa nvdia donlarına kadar alır o yüzdne içiniz rahat olsun bir firma nvdia ekran kartı üretiyorsa nvdia çiplerine erişimi varsa ve ürün ucuzsa gönül rahatlıgı iel alabilrisinizKASIM ayında 11/11 indirimlerinde felan gelir diye düşünüyorum beklemedeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklısın da işte çok fazla farklı firma var o yüzden kafam karışık hangisi alsam diye
anladım teşekkür ederim indirimleri kovalıyacağım artık bakalım hangisi düşücekkafanız takılmasın zaten ürünler nvdia nın belirledigi kalite standartında üretiliyor o kurala uymazlarsa nvdia donlarına kadar alır o yüzdne içiniz rahat olsun bir firma nvdia ekran kartı üretiyorsa nvdia çiplerine erişimi varsa ve ürün ucuzsa gönül rahatlıgı iel alabilrisiniz
dün mesela 27.999 a pny 5070 vermişti incehesap gaming gecesine özel gaming gecesini kovalayabilrisinizanladım teşekkür ederim indirimleri kovalıyacağım artık bakalım hangisi düşücek
3-4 müVatan gecelerinde 33bine RX9070XT Nitro var, onu al kafan 3-4 sene rahat eder.
9070XT nitro+ bende istiyorum ama çok fazla coil whine şikayeti var ondan korkuyorum açıkcası bazi konularda 9070xt pure serisinde çıkmadığını söylüyor ama bilemedimRX 9070 XT tabii ki. 5070 dengi değil. 5070 Ti bulursan olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3-4 müEn az 5 sene götürür
Ben 9070 Nitro+ kullanıyorum zaten ısınmadığı için kullandığım zamanın %95 fanı dönmüyor bile. Aşırı yük altına sokunca bile aşırı sessiz çalışıyor9070XT nitro+ bende istiyorum ama çok fazla coil whine şikayeti var ondan korkuyorum açıkcası bazi konularda 9070xt pure serisinde çıkmadığını söylüyor ama bilemedim
XT versiyonu değil ama yanlış yazmadıysanız eğerBen 9070 Nitro+ kullanıyorum zaten ısınmadığı için kullandığım zamanın %95 fanı dönmüyor bile. Aşırı yük altına sokunca bile aşırı sessiz çalışıyor
evet XT versiyonu değil ama coilwhine ile xt olup olmamasının alakası yok. Nitro+ modelinin olup olmamasıyla alakası var. Ve nitro modelinde ben coilwhine yaşamıyorum.XT versiyonu değil ama yanlış yazmadıysanız eğer
anladım teşekkür ederimevet XT versiyonu değil ama coilwhine ile xt olup olmamasının alakası yok. Nitro+ modelinin olup olmamasıyla alakası var. Ve nitro modelinde ben coilwhine yaşamıyorum.