Neler Yeni

RTX 5070 + R5 7500F | 1080p Oyun & Yayın İçin Uygun Mudur?

krai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Ali ÖZKAYA
Bütçe
60000
Merhaba herkese,

Aşağıda linkini paylaştığım hazır sistemi almayı düşünüyorum. Pek çok hazır sistem sitesini ve modelleri gezdim içime en çok sinen bu oldu. Yayın açmak istediğim için NVIDIA'nın ekran kartlarından birisini tercih etmek istedim. Bu ekran kartı eğer planladığım kullanım şekli için (en 2-3 yıl götürsün) fazla ise daha ucuz sistemleri de önerebilirsiniz. (4060ti 8GB işini görür derseniz çok uygun modeller görmüştüm)

Bu sistem uygun diyorsanız da özelleştirme yapmak için önerilere açığım. Özellikle enermax kasa + psu konusunda emin değilim. Özellikle soğutucu ve işlemci kombinasyonundan memnunum. Fiyat biraz pahalı geliyor bütçeme eğer ihtiyacım yoksa bu kadar para vermek istemiyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

swimt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mete soysal
hocam bunu alırsanız 2-3 yıldan daha fazla götürür ve işinizide görür.bütçeyi daha düşürürseniz performans düşüşleri ve droplar açığa çıkabilir.fiyatıda kendisine göre uygun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

geliştirilebilecek şeyler bir hdd ekleyebilirsiniz ve ramleri 32 yapabilirsiniz.

HonesX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammet Fatih ŞANLI
İşlemci: Ryzen 7 9700x (12400 TL)
E.Kartı: Palit RTX 5070 Infinity (29.699 TL)
Anakart: MSİ B650M-P (5278 TL)
SSD: Kioxia Exceria Pro 1 TB m2 ssd (3000TL)
RAM: Patriot viper venom expo 2x16 6000mhz 30 CL (3700TL)
Kasa+PSU: XPG kyber MESH kasa 750W (4537 TL)
Soğutucu: Thermalright Phantom spirit 120se RGB (1600TL)
Tek tek kendiniz alırsanız 60.150 TL yapıyor burası YouTube videolarından kolayca montaj yapabilirsiniz attığınız sistemden daha iyi

Halilbayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil Bayar
Merhaba herkese,

Aşağıda linkini paylaştığım hazır sistemi almayı düşünüyorum. Pek çok hazır sistem sitesini ve modelleri gezdim içime en çok sinen bu oldu. Yayın açmak istediğim için NVIDIA'nın ekran kartlarından birisini tercih etmek istedim. Bu ekran kartı eğer planladığım kullanım şekli için (en 2-3 yıl götürsün) fazla ise daha ucuz sistemleri de önerebilirsiniz. (4060ti 8GB işini görür derseniz çok uygun modeller görmüştüm)

Bu sistem uygun diyorsanız da özelleştirme yapmak için önerilere açığım. Özellikle enermax kasa + psu konusunda emin değilim. Özellikle soğutucu ve işlemci kombinasyonundan memnunum. Fiyat biraz pahalı geliyor bütçeme eğer ihtiyacım yoksa bu kadar para vermek istemiyorum.

4060ti sistemlerine bakabilirsin 5070 önermem

mazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Er
Patriot 6000mhz cl30 2x16 32 gb ram: 3700 TL
Colorful b650m v15 wifi anakart: 5079 TL
Ryzen 7 9700x işlemci: 12400 TL
Vento 650w 80+ kasa: 3447 TL (bütçeyi biraz daha arttırıp daha güzel bir model ekleyebilirsin)
Kioxia Exceria Plus 1 tb ssd: 2239 TL (bu fiyata bir de Kingston'un var bu modelin veri yazma ömrü daha fazla)
Galax RTX 5070 beyaz: 27300 TL (500 tl daha fazlaya siyah modeli var bir de)
2000-2500 TL civarına da bir tane sıvı soğutma alırsın mis gibi sistem olur.
56.500 TL gibi bir rakam oluyor soğutmayla beraber.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,424
İsim
efe araci
Merhaba herkese,

parça kalitesine göre fazla pahalı tek tek toplarım diyorsanız daha iyi parça önerisi yapabilirim 4060 Tİ sakın almayın.

krai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Ali ÖZKAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Ayrı ayrı parça toplamayı düşünmüyorum. Monte ederken zorluk yaşamaktan korkuyorum. Attığınız parçalar gerçekten hazır sistemdekilere göre daha güzel görünüyor.

Ben hazır sistem önerisi istiyorum. Özellikle sormak istediğim şey de bu kasanın psu'su sıkıntı çıkartır mı?

rezpex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ilker akçay
Merhaba herkese,

hocam gainward 5070 ekran kartlı sistemin baya benzerini incehesaptan 46 bine aldım geçen hafta
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam gainward 5070 ekran kartlı sistemin baya benzerini incehesaptan 46 bine aldım geçen hafta
1745413660406.png

krai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Ali ÖZKAYA
Top Bottom