RTX 5070 Ti sistem önerisinde bulunabilir misiniz?

yanlış bir hareket yapcak durum yok
buraya neden post açıyorsunuz

bilgi sahibi olmak için

aynı şekilde arada kaldığınız bir durum için yine post açacaksınız fikir alacaksınız
veya gözünüze bir sistem kestirdi iseniz onu atacaksınız

bizler burda yine yorumlarımızı yapacağz iyi bir ürün alman için :)
Yorumlarınız için teşekkürler yanlış bir hamle olarak iade sürecinde kutu açılımı vs video çekme vb olaylar gördüm internette. 14 gün iadenin bazen koruyamadığı durumlar oluyormuş veya firmalar bunları suistimal ediyormuş. Yine de internet alışverişi konusunda daha çok araştırma yapmaya çalışacağım. Önerdiğiniz rehber gibi bir video ya da post açıldıysa çok sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CL36 5600 Mhz Rame kesilen fiyattan ucuza 2x16 CL30 6000 Mhz var
Coolermaster’ın 7800 tllik kasası gibi

hazır sistem bakmıyorum diye duvar da örmeyin kendinize
ben de çoğunlukla tek tek toplama tarafında olan biriyim
lakin bazen gerçekten özelleştirme seçenekleri ile iyi ürünler ile özellştirildiğinde dahi iyi fiyatlı
veya piyasanın en iyi fiyatlısı olmasa da tek tek toplama sorunu olan kişiler için iyi fiyat denilebilecek ürünler çıkabiliyor
Zaten hazır sistem işime gelir ilk masaüstüm olduğu için toplama konusunda bir bilgiye sahip değilim. Genelde çok ucuz olmuyorlar veya bileşenler çok anlamlı olmuyor diye tercih etmiyorum ama bazen anlamı sistemler çıkıyor evet.

İnternet alışverişinde sıkıntı çıktığı zamanki işlemlerle uğraşmak istemiyorum ve monitörü zaten internetten sipariş vereceğim. İstanbula uğrayacağım, bulunduğum yerde de bilgisayar toplama konusunda mağaza vb güvenebileceğim yer yok vatanda kendi malzemelerini almadan bilgisayar toplamıyorlar.
Sizin yerinizde olsam (eger tek tek kendim toplayamasaydim) ben de ayni sekilde Sinerji tarzi yerlerde toplatirdim fakat size "biz sistem toplandiktan sonra testleri yapiyoruz" diyolar buna kesinlikle guvenmeyin, bir cok insan sinerji gibi firmalardan sistem aliyor, test edip yolluyoruz diyolar, kullanici eve geliyor sistemi calistiriyor, en basidinden ramlerin teki arizali cikabiliyor.. E hani test etmistiniz? Yalan.

En temizi gozunuzun onunde sistemi bi calistirsinlar orada teslim almadan, eve gectiginizde de kendiniz CPU ve Furmark teslerine birakin imkan varsa 24 saat. 24 saatte bir sorun olmazsa zaten parcalar sapasaglamdir. Istanbul'dan donmeden yapin bu testi ki git gel ya da kargo ile ugrasmayin o testlerde problem yasanirsa gider yuzyuze halledersiniz Sinerjide.

Parca parca toplamanin avantaji sorunlu urunde iade/degisim islemleriniz cok daha basit, sinerji vs tarzi bi yerden alinca kusurlu urunu yenisiyle degistirmek yerine garantiye yollayip tamir ettirmeye falan calisiyorlar, Ama dedigim gibi kendiniz kuramiyorsaniz, tanidik yoksa ve tek tek almakla ugrasmak istemiyosaniz yukarida dedigim gibi testleri vs halledin Istanbul'dan dönmeden

Sizin yerinizde olsam (eger tek tek kendim toplayamasaydim) ben de ayni sekilde Sinerji tarzi yerlerde toplatirdim fakat size "biz sistem toplandiktan sonra testleri yapiyoruz" diyolar buna kesinlikle guvenmeyin, bir cok insan sinerji gibi firmalardan sistem aliyor, test edip yolluyoruz diyolar, kullanici eve geliyor sistemi calistiriyor, en basidinden ramlerin teki arizali cikabiliyor.. E hani test etmistiniz? Yalan.

En temizi gozunuzun onunde sistemi bi calistirsinlar orada teslim almadan, eve gectiginizde de kendiniz CPU ve Furmark teslerine birakin imkan varsa 24 saat. 24 saatte bir sorun olmazsa zaten parcalar sapasaglamdir. Istanbul'dan donmeden yapin bu testi ki git gel ya da kargo ile ugrasmayin o testlerde problem yasanirsa gider yuzyuze halledersiniz Sinerjide.

Parca parca toplamanin avantaji sorunlu urunde iade/degisim islemleriniz cok daha basit, sinerji vs tarzi bi yerden alinca kusurlu urunu yenisiyle degistirmek yerine garantiye yollayip tamir ettirmeye falan calisiyorlar, Ama dedigim gibi kendiniz kuramiyorsaniz, tanidik yoksa ve tek tek almakla ugrasmak istemiyosaniz yukarida dedigim gibi testleri vs halledin Istanbul'dan dönmeden
Öneriniz için teşekkürler parçaları yine ayrı ayrı alıcam ama sinerjiden ayrı ayrı alıp orada toplattırıcam yine istesem de sıkıntılı durumda iade işlemi olur mu? 14 gün iade mağazalarda geçerli değil mi yoksa?

Sistem kurulduktan sonra tabii ki de gözümün önünde test yaptırmalarını isteyeceğim eve geçince bu Furmark ve CPU testlerini hangi uygulamalardan yapmamı önerirsiniz? Onların 24 saat seçeneği var dimi.

Tanıdık vs. hiç yok ve internet alışverişi deneyimim de sıfır. Çünkü nereden nasıl alacağım bilmiyorum n11’de falan insanlara sahte veya bozuk CPU, GPU gönderme olayları yaşanmış para iadesini geciktirmişler. Bilmediğim alanda böyle bi risk gözümü korkutuyor.

Öneriniz için teşekkürler parçaları yine ayrı ayrı alıcam ama sinerjiden ayrı ayrı alıp orada toplattırıcam yine istesem de sıkıntılı durumda iade işlemi olur mu? 14 gün iade mağazalarda geçerli değil mi yoksa?

Sistem kurulduktan sonra tabii ki de gözümün önünde test yaptırmalarını isteyeceğim eve geçince bu Furmark ve CPU testlerini hangi uygulamalardan yapmamı önerirsiniz? Onların 24 saat seçeneği var dimi.

Tanıdık vs. hiç yok ve internet alışverişi deneyimim de sıfır. Çünkü nereden nasıl alacağım bilmiyorum n11’de falan insanlara sahte veya bozuk CPU, GPU gönderme olayları yaşanmış para iadesini geciktirmişler. Bilmediğim alanda böyle bi risk gözümü korkutuyor.
Furmark v2 yazilimi var ucretsiz, onu indirip kuruyorsunuz, onda zaten siz kapatana kadar test calistirma opsiyonu var, yuk altinda tutuyor GPU yu siz kapatana kadar.

OCCT ile de CPU testini halledersiniz.

Yani tek tek internetten aldiginizda satici puani ve yorumlarina bakildigi surece sorun yasanmaz, zaten n11, hepsiburada tarzi yerlerden yapicaginiz alisverislerde satici puani ve yorumlari mevcut olur her zaman. Ozellikle de sorun yasayan insanlar yasadiklari sorunlari belirtir.

Furmark v2 yazilimi var ucretsiz, onu indirip kuruyorsunuz, onda zaten siz kapatana kadar test calistirma opsiyonu var, yuk altinda tutuyor GPU yu siz kapatana kadar.

OCCT ile de CPU testini halledersiniz.

Yani tek tek internetten aldiginizda satici puani ve yorumlarina bakildigi surece sorun yasanmaz, zaten n11, hepsiburada tarzi yerlerden yapicaginiz alisverislerde satici puani ve yorumlari mevcut olur her zaman. Ozellikle de sorun yasayan insanlar yasadiklari sorunlari belirtir.
Tamamdır teşekkürler yazılımları kurarım.

Yani evet bulunuyor baktığım CPU satan satıcı da 10.0’du ama onlardan da sıkıntı çıkmış.
Tabi garanti değil hiçbir şey mükemmeli de aramıyorum da iade durumlarında prosedürün nasıl işlediğini bilmiyorum reddederler mi falan diye. Sonuçta 13 bin liralık CPU elimde kalmasını istemem.

Bir de tek tek sipariş etme durumda bilgisayar ben toplayamam büyük olasılıkla bir yer bulmam lazım oranın da güvenilirliği falan içinden çıkılmaz bir işmiş gibi geliyor.

Yönlendirebilecek bir tanıdığım olsaydı büyük ihtimalle ayrı toplardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,637
Son üye
Fotamako
Geri