Rtx 5070 ti vs Rtx 4080

Hangi ekran kartı seçilir?

• Rtx 5070 ti düşük model

Oylar: 28 87.5%
  • Rtx 4080 tepe model

Oylar: 4 12.5%

• Oy kullanan toplam üye
    32

Chitragupta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
İkinci elde aynı fiyatlara düşük soğutma sunan rtx 5070 ti mı yoksa tepe model iyi soğutmalı rtx 4080 mi tercih edilmeli?

5070ti muhtemelen knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tepe model oluşu belki çok az oc farkı yapar + olarak soğutması biraz daha iyi olur ama neticede gpu önceki sezona ait düz 5070 olsa ben 4080 alırdım

Zor soru bilemedim. Ekran kartı modellerini ve durumlarını da yazsana ona göre bir şey söyleyelim.
İnsanlar bu forumda neden bilmece gibi soru soruyor? Detayların hepsini vermeniz sizin yararınıza alacağınız cevapların kalitesini etkiliyor.

Tabi ayrıntı ekleyim.

Rtx 5070 ti için gainward phoenix-s, Palit gamingpro-s, Inno3d (en alt modeli)

Rtx 4080 Asus Rog Strix, Msi Suprim, Gigabyte Aero.

Biri ham güçte önde, render falan iyi iş görüyor, soğutma çok iyi, malzeme kaliteli

Diğeri daha yeni teknoloji, oyunlarda multi frame avantajı, diğerine göre biraz daha az güçte olsa da yeteri kadar güçlü, soğutma ve malzeme kalitesi pek tatmin edici değil.

Son düzenleme:
Tabi ayrıntı ekleyim.

Biri ham güçte önde, render falan iyi iş görüyor, soğutma çok iyi, malzeme kaliteli

Diğeri daha yeni teknoloji, oyunlarda multi farme avantajı, diğerine göre biraz daha az güçte olsa da yeteri kadar güçlü, soğutma ve malzeme kalitesi pek tatmin edici değil.
Ne için kullanacaksın bilmiyorum ama 5070ti bana daha mantıklı geliyor. Faturalı garantili ürün en azından diğeri 4080de iyi kart ama 4 senelik kart yıpranmış olabilir, miningde kulanılmış olabilir, o yüzden ben 5070ti alırdım.

Performans olarak yakın kartlar.

50k paranın konuşulduğu yerde 2. El ekran kartı alınacaksa çok emin olunan bir satıcıdan almak lazım.

Günün sonunda bu bütçede bir harcama için kendi açımdan sıfır ürünü tercih ederdim.

MFG için 5070 ti.

Tabi ayrıntı ekleyim.

Diğeri daha yeni teknoloji, oyunlarda multi farme avantajı, diğerine göre biraz daha az güçte olsa da yeteri kadar güçlü, soğutma ve malzeme kalitesi pek tatmin edici değil.
İnno3d x3 sanırsam onu çek geç diğer ikisi kırpılmış modeller inno gayet yeterli sıcaklıklarda.Markanın çok fazla önemi yok nvidia markalara belli bir standart koyuyor en az şu şekil yapın diye markalar ona uyuyor yada üstüne koyuyor kısaca en kötü model sorun çıkartmaz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,201
Üyeler
190,169
Son üye
Bilgisayar delisi1
Geri