Neler Yeni

RTX 5070 Ti VS RTX 5080

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
efe araci
bana yine biraz öpücekler gibi geliyor ama
22k lık kartı 30k ya satarak yeterince öpeceklerdir daha fazlaya satarlarsa yine alınabilir ekran kartı 35k yı geçerse insanlara almayın diye bas bas bağıracağım fiyatları eşşek gibi düşürene kadar.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Murat Cemal
Nasıl kanka anlamadım nvidia kötü mü yani? Alınmaz mı bu kartlar? (5080 ile 4070 ts)?
alınmaz değil, adamlar artık eskisi gibi mükemmel sorunsuz kart yapmıyorlar gaming tarafının geliri %10'u bile bulmayınca baştan savma iş yapıyorlar. yani o eski amd almayın başınız derde girmesin nvdia alayım kafam rahat olsun günleri bitti. hele ki ülkemizde garanti/teknik servis ve distiribütörlere bakınca insan ekran kartı almaya direk bi tık korkuyor

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
efe araci
Knka sadece 5090 larda lop eksiği ve gpu güç girişlerinde yanmalar çıktı sadece 5000 serisinde oldu 5080 de olduğunu söyleyenler var
4000 serisinde sıkıntı yok 4000 serisinin tek sorunu fahiş fiyat vb 5000 serisi sıknıtılı driver güç girişi rop eksikliği falan filan amd bile bu kadar batırmamıştı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
millete 5000 ekran kartı önerirken bak driver sıkıntılı haberin olsun ha diyoruz çok komik bunu nvidiaya demek biraz garibime gidiyor :D adamlara amd öneriyoruz driverları stabil diye :D bende amd severim ama nvidianın bu hale düşmesi garibime gidiyor tekelleşeceğini düşünerek biraz fazla salmış.
yıllardır nvidia kullanıcısıyım amd ekran kartını hiç kullanmadım denebilir neredeyse hep tavsiyem nvidian yana olmuştur ama 5000 serisinde aşırı saçmalıyorlar gibi duruyor

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Sefer
Knka sadece 5090 larda lop eksiği ve gpu güç girişlerinde yanmalar çıktı sadece 5000 serisinde oldu 5080 de olduğunu söyleyenler var
Şüpheli kankam. Senin durumunda ben yutuptan araştırırdım iyice. Bu forumun yöneticisinin videoları gelirse amd için falan izlenir onun dışında 5080 ile alakalı da detaylı video izleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
22k lık kartı 30k ya satarak yeterince öpeceklerdir daha fazlaya satarlarsa yine alınabilir ekran kartı 35k yı geçerse insanlara almayın diye bas bas bağıracağım fiyatları eşşek gibi düşürene kadar.
knka aynı eş değer kartı 50 den aşşağıya yok yine de bidaha düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınmaz değil, adamlar artık eskisi gibi mükemmel sorunsuz kart yapmıyorlar gaming tarafının geliri %10'u bile bulmayınca baştan savma iş yapıyorlar. yani o eski amd almayın başınız derde girmesin nvdia alayım kafam rahat olsun günleri bitti. hele ki ülkemizde garanti/teknik servis ve distiribütörlere bakınca insan ekran kartı almaya direk bi tık korkuyor
zaten saf gücü bıraktılar her şey yapay zeka oldu git gite çöpleşiyor

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
efe araci
Şüpheli kankam. Senin durumunda ben yutuptan araştırırdım iyice. Bu forumun yöneticisinin videoları gelirse amd için falan izlenir onun dışında 5080 ile alakalı da detaylı video izleyebilirsin.
abdullah abi diyorsa doğrudur bu adamın daha bir kere yanıldığını görmedim :D amd'ye fırsat çıktı diyelim umarım güzel kullanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
4000 serisinde sıkıntı yok 4000 serisinin tek sorunu fahiş fiyat vb 5000 serisi sıknıtılı driver güç girişi rop eksikliği falan filan amd bile bu kadar batırmamıştı :D
4000 serisi anlamsız pahalı ve şuanda stok sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim knkam takipdeyim araştırmalara daha da devam ediyorum 9070xt istediğim sonuçları alamazsam yine nvidia ya kalacaz gibi duruyor

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Sefer
Kanka okey ama şu da bir doğru; nvidia üst segment kart üretmede amd'yi geçiyor. Yani ondan dolayı ben nvidia öneririm hocama bir de video render işi için de nvidia, ama amd de beklenebilir bu konuda yazan arkadaşın dediği doğruysa.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Murat Cemal
5000 serisine geçmek için satanlar var, hele aceleci olanlar cillop kartları bayağı makule bırakıyorlar. 4000 serisi alacaksan 2. elden heleki şu ara aşırı makul fiyatlara kart sahibi olabilirsin. stok istediği kadar olmasın bu zamanlar tam tavı 4000 serisi almanın ama nasıl 2. el kovalayacaksın

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
efe araci
Kanka okey ama şu da bir doğru; nvidia üst segment kart üretmede amd'yi geçiyor. Yani ondan dolayı ben nvidia öneririm hocama bir de video render işi için de nvidia, ama amd de beklenebilir bu konuda yazan arkadaşın dediği doğruysa.
amd üst segment üretmeyi bıraktı zaten bu yüzden adamlar orta segmenti domine edeyim gerisi beni karıştırmaz diyor eğer intel de iyi giderse intel de giriş kartları domine edicek bakalım bekliyoruz.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Murat Cemal
5000 serisine geçmek için satanlar var, hele aceleci olanlar cillop kartları bayağı makule bırakıyorlar. 4000 serisi alacaksan 2. elden heleki şu ara aşırı makul fiyatlara kart sahibi olabilirsin. stok istediği kadar olmasın bu zamanlar tam tavı 4000 serisi almanın ama nasıl 2. el kovalayacaksın

Top Bottom