Neler Yeni

RTX 5070 Ti VS RTX 5080

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
5070ti zaten ham performans olarak 4070ti tiS gibi bişey, fazladan para vermek cidden saçma, 5080 alınır ama o paralarda ne bileyim 2. el kovalasan 2 tane 4070ti super net alırsın o paralara. hem iş içinde kullanacaksan 2 tane 4070 al vallahi billahi 1000 kat daha iyi iş çıkarır
bunu aklımda tutuyorum 4070tis ikinci elden kovalayıp bakacağım ama küçük bir sorunumuz var anakartım tek ekran kartı slotlu :(

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Murat Cemal
Diyosuun?? Bence iyi değil.
abi kartlarda rop eksik çıktı yazılım güncellerken kartlar siyah ekran da mı kalmadı yanmadı mı şu an amd'nin 20 yıldda yapmadığı rezilliği yaptı nvdia, bence amd'ye bu perspektiften bakmayı bırakmazsak yakında amd'ci olup aynı yorumları nvdia'ya yapacaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
9000 serisinde artık amd de iyi bu konularda ondan dolayı 9000 serisi alması kötü olmaz.
bakalım bekliyoruz ne sonuçlar çıkacak fiyat konusundada eğer ki amd sözünü tutarsa çok daha ucuz olacak

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Murat Cemal
bunu aklımda tutuyorum 4070tis ikinci elden kovalayıp bakacağım ama küçük bir sorunumuz var anakartım tek ekran kartı slotlu :(
4070tiS alacaksan aklında bulunsun o kart 4k ultra kartı değil. maazallah 4k da wukong 'u ultrada oynayayım dersin dlss falan açmayı unutursun 28 30 fps leri görüp canın sıkılmasın denendi onaylandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
benchmark testleri dedikleri gibi gelirse vallahi de alınabilir gibi duracak hocam :D yapay zekaya iyi yatırım yapmışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

abdullah abiden şaşmıyorum yeminlen adam yapabileceği en tarafsız yorumu yapıyor ben de onu bekliyeceğim.
benchmark testlerinde inşallah Abdullah abim detaylı bir şekilde Renderdan da bize seslenir :)

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
efe araci
bakalım bekliyoruz ne sonuçlar çıkacak fiyat konusundada eğer ki amd sözünü tutarsa çok daha ucuz olacak
amd genelde sözünü tutuyor da satıcılarımız bizi kekleyecek mi önemli olan o :D

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Sefer
abi kartlarda rop eksik çıktı yazılım güncellerken kartlar siyah ekran da mı kalmadı yanmadı mı şu an amd'nin 20 yıldda yapmadığı rezilliği yaptı nvdia, bence amd'ye bu perspektiften bakmayı bırakmazsak yakında amd'ci olup aynı yorumları nvdia'ya yapacaz
Nasıl kanka anlamadım nvidia kötü mü yani? Alınmaz mı bu kartlar? (5080 ile 4070 ts)?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
Cidden nvidiadan hiç beklenmeyecek rezillikler çok üzücü
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070tiS alacaksan aklında bulunsun o kart 4k ultra kartı değil. maazallah 4k da wukong 'u ultrada oynayayım dersin dlss falan açmayı unutursun 28 30 fps leri görüp canın sıkılmasın denendi onaylandı
ah bee bişiler unutulmuş belliki :D

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Murat Cemal
amd genelde sözünü tutuyor da satıcılarımız bizi kekleyecek mi önemli olan o :D
yıllardır yaptıklarını yapacaklar, o kartlarda hakkı olmayan paralara satılacak satılmazsa beni bulun

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
efe araci
millete 5000 ekran kartı önerirken bak driver sıkıntılı haberin olsun ha diyoruz çok komik bunu nvidiaya demek biraz garibime gidiyor :D adamlara amd öneriyoruz driverları stabil diye :D bende amd severim ama nvidianın bu hale düşmesi garibime gidiyor tekelleşeceğini düşünerek biraz fazla salmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Şahin
Nasıl kanka anlamadım nvidia kötü mü yani? Alınmaz mı bu kartlar? (5080 ile 4070 ts)?
Knka sadece 5090 larda lop eksiği ve gpu güç girişlerinde yanmalar çıktı sadece 5000 serisinde oldu 5080 de olduğunu söyleyenler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,508
Üyeler
169,137
Son üye
runoymn09
Top Bottom