Rtx 5070 zotac driver problemi !

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
rtx 5070 zotac driver problemi !
sistem 5800x3d rtx 5070 zotac yeni driver gelmeden önce böyle bir sorun asla yaşamadım bu zannediyorum ki driver ile alakalı
oyun fena halde drop yiyor hatta bazı oyunlarda %80 dar boğaz var bu normal değil bu şekilde değildi önceden bunu nasıl düzeltirim yada nasıl nvidiaya bunu bildiririm bilmiyorum yardımcı olabilecek birileri varmı bana ? video linkini buraya bırakıyorum .

Oyun optimizasyonuyla alakalı sanırım. Daha eski bir kartla da deneme imkanınız olduysa kıyaslayabiliriz.
Yeni çıkacak driverlarla sorun çözülecektir.

user forums kısmına üye olup konu açıp video paylaşın. Bottleneck with rtx 5070 gibi bir başlık açın. Oyun adını da paylaşın.

Oyun optimizasyonuyla alakalı sanırım. Daha eski bir kartla da deneme imkanınız olduysa kıyaslayabiliriz.
Yeni çıkacak driverlarla sorun çözülecektir.

user forums kısmına üye olup konu açıp video paylaşın. Bottleneck with rtx 5070 gibi bir başlık açın. Oyun adını da paylaşın.
teşekkürler deneyeceğim

Ben bu tarz durumlarda eski drivera geri dönüyorum hiç uğraşmıyorum bazen eski versiyonlar daha stabil olabiliyor

zotak ile alakalı değil nvdia driver sorunlari bunaralar hep var bir önceki sürümü kullan

Nvidia sorunları çözene kadar internette ki kullanıcı çözüm mesajlarını tek tek denemekten başka çareniz yok. 5000 serisi Nvidia için bir felaket oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,093,694
Üyeler
173,862
Son üye
menfioffline
Geri