Her üründe olabilir, herhangi bir sıcaklıkta olabilir, herhangi bir kullanımda olabilir. Tamamen şans meselesi. Benim de şansım hiç yaver gitmedi ekran kartlarından eski kartımda sıcaklık 65 - 70 arasındayken oluyordu. Şuanki kartımda tam yükteyken çok azıcık var nerdeyse duyulmayacak kadar ama hissettiriyor kendini ufaktan kısaca şans tamamen.merhaba beyler 5080 ile valo oynarken bobin cızırtısı normalmi
garantiye göndericeğim 50 derecede bu olmaması lazımHer üründe olabilir, herhangi bir sıcaklıkta olabilir, herhangi bir kullanımda olabilir. Tamamen şans meselesi. Benim de şansım hiç yaver gitmedi ekran kartlarından eski kartımda sıcaklık 65 - 70 arasındayken oluyordu. Şuanki kartımda tam yükteyken çok azıcık var nerdeyse duyulmayacak kadar ama hissettiriyor kendini ufaktan kısaca şans tamamen.
Umarım ilgilenirler olurda iade etmezseniz veya kullanmak durumunda kalırsanız afterburner ile fan devrini elle değiştirmeyi deneyin ben eski kartımda fan devrini %5 arttırınca ses kesiliyordu. Aklınızda bulunsun.garantiye göndericeğim 50 derecede bu olmaması lazım
knk böyle saçmalık mı olur yükte değilken karttan bobin sesi geliyorUmarım ilgilenirler olurda iade etmezseniz veya kullanmak durumunda kalırsanız afterburner ile fan devrini elle değiştirmeyi deneyin ben eski kartımda fan devrini %5 arttırınca ses kesiliyordu. Aklınızda bulunsun.
Olabilir usta elektronik sonuçta bu işler. Çok da saçma değil. Dediği gibi şans işiknk böyle saçmalık mı olur yükte değilken karttan bobin sesi geliyor
hiç unmrumda değil 1 2 aylık kartta 50 derecede bobin cızırtısı olucaksa 55 60 bin tl vermiyelimOlabilir usta elektronik sonuçta bu işler. Çok da saçma değil. Dediği gibi şans işi
Gelecek kartta da olma ihtimali çok yüksek.Bu işin verdiğin paralar ile alakası yok.Genel tabloda haklısın ama.hiç unmrumda değil 1 2 aylık kartta 50 derecede bobin cızırtısı olucaksa 55 60 bin tl vermiyelim
knk gelecek kartta olursa yine değişirim birebir değişim varGelecek kartta da olma ihtimali çok yüksek.Bu işin verdiğin paralar ile alakası yok.Genel tabloda haklısın ama.
Garanti ona müdahale etmez sorun yok diye geri yollarlarhiç unmrumda değil 1 2 aylık kartta 50 derecede bobin cızırtısı olucaksa 55 60 bin tl vermiyelim
yollamazlar merak etmeGaranti ona müdahale etmez sorun yok diye geri yollarlar![]()
evet galax da niye kötü tam olarakMuhtemelen galaxtır. O lanet firmada dün gibi bekliyordur kesin biri bobin sesini beğenmeyip geri gönderse de ben sıfır ürün versem diye.