Rtx 5080 bobin cızırtısı olur mu

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
513
merhaba beyler 5080 ile valo oynarken bobin cızırtısı normalmi

merhaba beyler 5080 ile valo oynarken bobin cızırtısı normalmi
Her üründe olabilir, herhangi bir sıcaklıkta olabilir, herhangi bir kullanımda olabilir. Tamamen şans meselesi. Benim de şansım hiç yaver gitmedi ekran kartlarından eski kartımda sıcaklık 65 - 70 arasındayken oluyordu. Şuanki kartımda tam yükteyken çok azıcık var nerdeyse duyulmayacak kadar ama hissettiriyor kendini ufaktan kısaca şans tamamen.

Her üründe olabilir, herhangi bir sıcaklıkta olabilir, herhangi bir kullanımda olabilir. Tamamen şans meselesi. Benim de şansım hiç yaver gitmedi ekran kartlarından eski kartımda sıcaklık 65 - 70 arasındayken oluyordu. Şuanki kartımda tam yükteyken çok azıcık var nerdeyse duyulmayacak kadar ama hissettiriyor kendini ufaktan kısaca şans tamamen.
garantiye göndericeğim 50 derecede bu olmaması lazım

garantiye göndericeğim 50 derecede bu olmaması lazım
Umarım ilgilenirler olurda iade etmezseniz veya kullanmak durumunda kalırsanız afterburner ile fan devrini elle değiştirmeyi deneyin ben eski kartımda fan devrini %5 arttırınca ses kesiliyordu. Aklınızda bulunsun.

Umarım ilgilenirler olurda iade etmezseniz veya kullanmak durumunda kalırsanız afterburner ile fan devrini elle değiştirmeyi deneyin ben eski kartımda fan devrini %5 arttırınca ses kesiliyordu. Aklınızda bulunsun.
knk böyle saçmalık mı olur yükte değilken karttan bobin sesi geliyor

Olabilir usta elektronik sonuçta bu işler. Çok da saçma değil. Dediği gibi şans işi
hiç unmrumda değil 1 2 aylık kartta 50 derecede bobin cızırtısı olucaksa 55 60 bin tl vermiyelim

Gelecek kartta da olma ihtimali çok yüksek.Bu işin verdiğin paralar ile alakası yok.Genel tabloda haklısın ama.
knk gelecek kartta olursa yine değişirim birebir değişim var

Muhtemelen galaxtır. O lanet firmada dün gibi bekliyordur kesin biri bobin sesini beğenmeyip geri gönderse de ben sıfır ürün versem diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,454
Üyeler
189,616
Son üye
Aziz Kerem
Geri