Neler Yeni

Rtx 5080 Düşük performans :/

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Kerem Eldes

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
eyyüb

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,428
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
ilerde 2 tb veya 4tb m2ssd alsam yeter siler siler kullanırım :D :D
bu sefer pc satmıcam yeter yahu.
Valla yaptığım en iyi yatırımlardan birileri de bu diskler hem ucuza aldım hemde yüksek kapasitenin verdiği özgürlük bambaşka :D Yapıştır 4Tb geç. Zaten o sistem seni mezara götürür öyle bir şey toplamışsın.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
eyyüb
Valla yaptığım en iyi yatırımlardan birileri de bu diskler hem ucuza aldım hemde yüksek kapasitenin verdiği özgürlük bambaşka :D Yapıştır 4Tb geç. Zaten o sistem seni mezara götürür öyle bir şey toplamışsın.
eyw öyle yapıcam :D ama borc bitsin ekran kartını yenilim ozaman yapıcam benle mezara giderse iyi benle yaşasın bu sistem bıktım :D

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Kerem Eldes
Hocam ben iade edeceğim ya, dediklerinizi yaptım ama şimdi Abdullah abinin videosuna baktım, benim 80-90 fps aldığım durumda o 160 fps almış. Cidden anlamadım gitti, dlss 4 leri de kullanamamam da cabası

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,428
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam ben iade edeceğim ya, dediklerinizi yaptım ama şimdi Abdullah abinin videosuna baktım, benim 80-90 fps aldığım durumda o 160 fps almış. Cidden anlamadım gitti, dlss 4 leri de kullanamamam da cabası
Olmuyorsa gönder yapacak bir şey yok g.o

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Kerem Eldes
Evet, yani keşke rtx kapalı 160 fps ler alabilseydim ya da rt açık 85+
Bu sonradan takıp boot ettiğiniz ssd ye format denedimiz mi peki hocam? Eski bootsa ondan da yapar. Aygıt yöneticisine vs bir bakın soru işareti var mı. Olması gerekenden çok düşük değerler vermiş sizde. Rtx kapalı en kötü 100 fpsleri geçmeye yeter o işlemci.

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Yasir saygı
Kim sıkıntı olmaz dedi 7500f kullanılır mı 5080 ekran kartına baya yanlış yönlendirme olmuş ama dlss4 ün özelliklerinin açılmamasının darboğazla alakası yok başka oyunlarda durum ne
7500f 4070 supere bile darboğaz yapıyor bu arada

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Kerem Eldes
Bu sonradan takıp boot ettiğiniz ssd ye format denedimiz mi peki hocam? Eski bootsa ondan da yapar. Aygıt yöneticisine vs bir bakın soru işareti var mı. Olması gerekenden çok düşük değerler vermiş sizde. Rtx kapalı en kötü 100 fpsleri geçmeye yeter o işlemci.
DDU ile driverları sıfırladım ve bir soru işareti çıkarmıyor aygıt yöneticisinde, herkese anlatmaya çalışıyorum anormal düşük fps ler diyorum rx 6800 ile 5600 işlemci ile bununla aynı fps leri alıyordum diyorum anlatamıyorum millete. Üstüne dlss 4 özelliklerini açamıyorum oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam DDU ile kaldırıp yeniden sıfır kurmayı deneyebilirsiniz bir ihtimal, çoook büyük ihtimal driver sorunu var gibi duruyor.
DDU ile kaldırdım ama düzelmedi, hocam driver sorunuysa bana mı var kaç insan kullanıyor sorun yok bi bende mi patladı konu :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek fps vermesi sıkıntı değil ki, %1 fps düştüğün de o an oyun zevkini yok eder.
Yani daha önce darboğaz deneyimlemiş bir insanım, üstüne cyberpunkta. İlk yükselttiğimde pc yi 1600 af ile 6800 kullandım darboğaz vardı ama o şekilde oyunu bitirebildim akıcılık kaybetmeden crowd density'yi lowda tutarak. Şu an dediğim gibi işlemci %40-50 lerde en yoğun yerlerde %80 leri görüyor gpu %98 99 kullanımlarda hala bu düşük fps leri alıyorum %1 demiyorum düz avg fps düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,373
Üyeler
169,564
Son üye
watchkeeper
Top Bottom