DDU ile driverları sıfırladım ve bir soru işareti çıkarmıyor aygıt yöneticisinde, herkese anlatmaya çalışıyorum anormal düşük fps ler diyorum rx 6800 ile 5600 işlemci ile bununla aynı fps leri alıyordum diyorum anlatamıyorum millete. Üstüne dlss 4 özelliklerini açamıyorum oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDU ile kaldırdım ama düzelmedi, hocam driver sorunuysa bana mı var kaç insan kullanıyor sorun yok bi bende mi patladı konu
Yani daha önce darboğaz deneyimlemiş bir insanım, üstüne cyberpunkta. İlk yükselttiğimde pc yi 1600 af ile 6800 kullandım darboğaz vardı ama o şekilde oyunu bitirebildim akıcılık kaybetmeden crowd density'yi lowda tutarak. Şu an dediğim gibi işlemci %40-50 lerde en yoğun yerlerde %80 leri görüyor gpu %98 99 kullanımlarda hala bu düşük fps leri alıyorum %1 demiyorum düz avg fps düşük
cyberpunk a girip oyunda nvidia app dan sistem bölümüne gelip performası kontrol et bakalım ayni şekilde appden sistem bölümünden video resolution var onlarıda kontrol edin değişme olacak mı
cyberpunk a girip oyunda nvidia app dan sistem bölümüne gelip performası kontrol et bakalım ayni şekilde appden sistem bölümünden video resolution var onlarıda kontrol edin değişme olacak mı
Arkadaşlar rtx 5080'i test etmek için cyberpunk açtım, dlss açık raytracing kapalı ve 70 fps görüyorum 1440p'de bu nasıl bir saçmalık zaten 6800 ile aynı performansları görüyordum. Ayrıca Mfg göremiyorum, ray reconstruction açmama izin vermiyor ve şu dlss 4 ün transformer modelini göremiyorum anlamadım cidden benim kart mı sıkıntılı? Siz sormadan söyleyeyim evet driverlar güncel
Hayır, anakartta olmayabilir, eski bilgisayarımda boot olarak kullandığım 480 gb sata ssd yi taktım ve açıldı, m.2 yi windows okuyor ve içindeki windows dosyalarını da görebiliyorum neden sadece m.2 açıkken göremediğimi anlamadım hala asabım bozuk o yüzden bu şekilde kullanacağım gibi. Onu geçtim şimdi de bu şu bilgisayara dünyanın parasını verip bu kadar sorun çıkarması, gerçekten soğuttu beni haftasonu oldu açasım gelmiyor bilgisayarı
Hocam 2k da 7500f bu kadar darboğaz yapması mümkün olmamalı, dediğim gibi hala mfg göstermiyor, ray reconstrucion açtırmıyor, transformer modeli göstermiyor bi gariplik var
Çok sallamış buradakiler darboğaz darboğaz diye sanarsınız 7500f 10 senelik işlemci. 12400f kullandığım zamanlar ultra presetinde şehirin dolu bölgelerinde 90-110 fps alıyordum
Eski bilgisayardan windows kurulu ssdyi olduğu gibi yeni bilgisayara takıp kullanmaya devam ettiysen ondan olması bir ihtimal
Yeni bilgisayara geçtiğinde biosdan expo falan açtın mı / ramların olması gereken hızda çalışıyor mu?
Cyberpunk dlss 4 özelliklerini 2.21 versiyonunda aldı. 2.1 versiyonundaysan açamıyor olman normal
Ghostrunner 2 de dlss 4 güncellemeleri almamış ki açasın. O oyunda MFG falan kullanmak için nvidia uygulamasının üstünden zorla versiyon değiştirmen gerekiyor