RTX 5090 indirime girer mi?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
Merhaba arkadaşlar Hepsiburada'da MSI Gaming Trio 5090 135 bin TL'ye kadar düşmüştü şu an tekrar böyle indirimler gelir mi veya ne zaman gelir geleceği belli indirim tarihleri var mı Amazon'un veya Hepsiburada'nın.

Son düzenleme:
Sanmıyorum. Zamanla global'de fiyatı daha da artacak bence.

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
Dolar artarsa onlarda muhtemelen artar, artı bir de bu krizler eklenirse bilinmiyor ne yazık ki.

• Üzgün
Dolar artarsa onlarda muhtemelen artar, artı bir de bu krizler eklenirse bilinmiyor ne yazık ki.
Değil mi ya :( zaten NVIDIA 5000 serisine zam yaptı RTX 5090 yurt dışında 5000 dolara yükseltilmiş.

Değil mi ya :( zaten NVIDIA 5000 serisine zam yaptı RTX 5090 yurt dışında 5000 dolara yükseltilmiş.
Ben laptoptan yana kullandım şansımı, 5070 Lenovo Legion 5 aldım. 5-6 sene rahat götürecek masa üstümde var , önümüzde ne olur ne yaşarız bilinmez. Şuan için Nvidia 10 bin serisini beklerim artık yeni alım için.

• İnanılmaz
Ben laptoptan yana kullandım şansımı, 5070 Lenovo Legion 5 aldım. 5-6 sene rahat götürecek masa üstümde var , önümüzde ne olur ne yaşarız bilinmez. Şuan için Nvidia 10 bin serisini beklerim artık yeni alım için.
Hocam o nasıl oluyor ya bana 5080 yetmiyordu size nasıl 5070 10 yıl yetecek eğer sadece LoL veya valorant oynuyorsanız evet 10 yıl yeterli.

Hocam o nasıl oluyor ya bana 5080 yetmiyordu size nasıl 5070 10 yıl yetecek eğer sadece LoL veya valorant oynuyorsanız evet 10 yıl yeterli.
10 yıl değil,5-6 yıl. CS2,gow,rDR2 tarzı oyunlar oynuyorum. Çocuklarimda oynuyor. Onlar Minecraft daha çok.

• İnanılmaz
Düşeceğini hiç sanmıyorum, sürekli yükseliyor.

20-25 gün önce en ucuz 5090 135K idi hatta vatan bir çılgınlık yapıp 135K ya komple 5090 sistem verdi o sistemi alanlardan biriyim. İlk zamanlar kartı 125K ya ilana koydum 123 e almak isteyenler vardı baktım sürekli yükseliyor satıştan kaldırdım vermedim o paraya şuan 135K ya koydum satılırsa satılır, satılmazsa yatsın kenarda nasıl olsa yükselecek. Bugün çok para diyenler yarın o paraya almak için nasılsa yazacak ama o zaman da o fiyata vermeyecem :)

Velhasıl 20 günde 135K dan 150 ya fırlamış bir karttan bahsediyoruz ki 150K ya da aldanmayın çünkü o fiyata tek bir model var ve sadece 1 kişi satıyor atlandis doğu diye bir firma, aslında en ucuz 5090 şuan 153K olmuş durumda. Tabi bir de satıcı meselesi var kimse bu kadar pahalı bir kartı bilindik satıcılar dışında almak istemiyor.

Para kazanılmayacaksa 5090 almanın mantığı yok.

• Beğen
herkes demiş tekrar edim iş icin almayacaksanız ne gerek var bu karta? 1080 alanda aynı oyunları açıyor.

İş için 5090 alınır lakin onun haricinde 5090 gereksiz geliyor bana.
RTX 5080 al hocam.

• Beğen
Geri