Coil whine olur muKk çok bir şey değişmiyor çıkışları guc kaynagina uygunsa sorun olmaz
Bobin sesi şans işi soğutma modeliyle ilgisi yok.Coil whine olur mu
% kaç olasılıkla çıkıyor ya birkaç video izledim ses aşırı rahatsız etti böyle gelirse kafaya takmaktan kullanamam.Bobin sesi şans işi soğutma modeliyle ilgisi yok.
Yapıştırırsın iadeyi% kaç olasılıkla çıkıyor ya birkaç video izledim ses aşırı rahatsız etti böyle gelirse kafaya takmaktan kullanamam.
Evet oluşabiliyor. Aldığın kartı yüksek FPS'le test et yüksek FPS'de daha bariz belli eder kendini rahatsız ederse iade edersin.Peki sonradan oluşabiliyor mu bu ses mesela 1-2 ay sonra ya da daha da sonra?
Amazondan 9060XT Pulse modelini aldım CW çıktı iadeye gönderdim.% kaç olasılıkla çıkıyor ya birkaç video izledim ses aşırı rahatsız etti böyle gelirse kafaya takmaktan kullanamam.
Aldıktan ne kadar sonra yolladiniz, ayrıca iadeyi kabul ettiler miAmazondan 9060XT Pulse modelini aldım CW çıktı iadeye gönderdim.
5 gün sonra gönderdim, 10 gün oldu bekliyorum şu anlıkAldıktan ne kadar sonra yolladiniz, ayrıca iadeyi kabul ettiler mi