RTX bütün kartlarında MFG DLSS 4.0 aktif etme !!!

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,063
Merhaba arkadaşlar Elimde Test kartı Rog strix 3070 var nvidiaProfileInspector ile Kartın MFG sini smooth motion ve DLSS 4.0 ını aktif ettim Oyunlarda fps artışı sağladı görüntüde bozulma olmadan ancak mfg yi 2x üzerine çıkınca bariz olarak gecikmeyi hissediyorsunuz tavsiye etmem. Nerdeyse hemen hemen her koşulda 2 kat fazla fps aldım görüntü bozulmadan İhtiyacı olan kullansın
Ayarlarım bu şekilde ;

1761441129578.webp

nvidiaProfileInspector şu ne hocam açıklayabilir misiniz nasıl yapılıyor.

nvidiaProfileInspector şu ne hocam açıklayabilir misiniz nasıl yapılıyor.
Açık kaynak kodlu bir 3 parti yazılım bunu indirip çalıştırıyorsun sonra bendeki ayarların aynısını yapıp oyuna giriyorsun o kadar

Merhaba arkadaşlar Elimde Test kartı Rog strix 3070 var nvidiaProfileInspector ile Kartın MFG sini smooth motion ve DLSS 4.0 ını aktif ettim Oyunlarda fps artışı sağladı görüntüde bozulma olmadan ancak mfg yi 2x üzerine çıkınca bariz olarak gecikmeyi hissediyorsunuz tavsiye etmem. Nerdeyse hemen hemen her koşulda 2 kat fazla fps aldım görüntü bozulmadan İhtiyacı olan kullansın
Ayarlarım bu şekilde ;

Alıntıyı görüntüle
O kadar kusuru olsun 2 nesil önceki kart nede olsa.

Şu oyun firmaları üreticilerle anlaşmalı şekilde yol izlemese her oyun Half Life serisi gibi hafif ve hızlı olur. Fps artırıcı ıvırzıvıra ihtiyaç olmadan 900 FPS bile alınır.

Şuanki teknolojiler ne kadar iyi olsalar bile göz boyama ve ticari kazanç için.

Suç oyun yapımcılarında ve seçtikleri oyun motorlarında.

Şu oyun firmaları üreticilerle anlaşmalı şekilde yol izlemese her oyun Half Life serisi gibi hafif ve hızlı olur. Fps artırıcı ıvırzıvıra ihtiyaç olmadan 900 FPS bile alınır.

Şuanki teknolojiler ne kadar iyi olsalar bile göz boyama ve ticari kazanç için.

Suç oyun yapımcılarında ve seçtikleri oyun motorlarında.
Başka türlü ekonomilerini ayakta tutamazlar bu firmaların kaç personeli var nasıl para verecekler onlara :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri