Rtx 2080 süperi kaça satarsın?Aynen öyle.
Ultra ve high ok. Ondan asasi oldunda, tik var bende. Ekran karti degistiriyorum. Yani rtx 2080 super en fazla 2022 eylül veya 2022 sonuna kadar kullanirim. Direkt 4000 gecerim. Bu sefer ti kafaya taktim
Rtx 2080 süperi kaça satarsın?Aynen öyle.
Ultra ve high ok. Ondan asasi oldunda, tik var bende. Ekran karti degistiriyorum. Yani rtx 2080 super en fazla 2022 eylül veya 2022 sonuna kadar kullanirim. Direkt 4000 gecerim. Bu sefer ti kafaya taktim
Vay be.5000 de rtx teknolojisi kim bilir nerelere gelir.Reis haklisin.
Lakin Nvidia patent ekledi ve rtx 3000,4000,5000 kadar patent ismi korruma altinda
Reis. Tam tersi. Artik simdi basliyor. Konsol bile raytracing support var. Tüm oyuncu firmalar her 2 oyun raytracing support destekli. Düsün warzone bile raytracing support varBu ray tracing mevzusu baya bir uzayacak o yüzden daha bi 5 6 senesi var diyorum ben rtx in
Aynen o günleri görebilirsek inşallah.2020 yılına baksana virusmu dersin depremmi dersin savaşmı dersin ne varsa oldu başkanVay be.5000 de rtx teknolojisi kim bilir nerelere gelir.
Bizede lazım böyle bacanaklarReis onu bacanaka hediye etcem. Adam istedi okey dedim ona
İnşallah hocam .Şu zor zamanları atlatalım da gerisi kolay zaten en önemli şey sağlıkAynen o günleri görebilirsek inşallah.2020 yılına baksana virusmu dersin depremmi dersin savaşmı dersin ne varsa oldu başkan