250-400 arası bazen biraz daha düşüyor sanırım termal macunum bitmeye yakınŞuan kaç fps alıyorsun?
5800x3d modeline geçmek istiyorumda dar boğaz gibi şeylerle karşılaşır mıyım acaba inceleme videolarına bakıyorum çok bir şey göremedimEkran kartını güncellemen daha mantılı. O işlemci rtx3070 i besleyecek güçte zaten.
5800x3d ilaç. 3060a hangi üst işlemci diye bir şey yok, işlemciye göre ekran kartı var 5600x'e 4090 takarsan darboğaz denilen şey ortaya çıkar. fakat 1050ti'ya 13900K da takarsın online oyunlarda çatır çatır fps'in artar darboğaz diye bir şey olmaz. yani işlemcide sınır yoktur, ama işlemciye göre ekran kartı vardır.RTX ROG 3060 İLE TERCİH EDEBİLECEĞİM MAX İŞLEMCİ ? ŞUAN 5600X takılı , ryzen 7 5800x3d modeline geçmek istiyorum 360 hz ekran alacağımdan dolayı
darboğaz ekran kartından kaynaklı olur mevcuttaki işlemcin ekran kartını çok rahat besleyeceği için işlemci yükseltmen sadece tekli çekirdek gerektiren oyunlarda fps artışı sağlar örneğin cs valo lol gibi oyunlarda5800x3d modeline geçmek istiyorumda dar boğaz gibi şeylerle karşılaşır mıyım acaba inceleme videolarına bakıyorum çok bir şey göremedim
Darboğaz oluşmaz5800x3d modeline geçmek istiyorumda dar boğaz gibi şeylerle karşılaşır mıyım acaba inceleme videolarına bakıyorum çok bir şey göremedim
5800x3d ilaç. 3060a hangi üst işlemci diye bir şey yok, işlemciye göre ekran kartı var 5600x'e 4090 takarsan darboğaz denilen şey ortaya çıkar. fakat 1050ti'ya 13900K da takarsın online oyunlarda çatır çatır fps'in artar darboğaz diye bir şey olmaz. yani işlemcide sınır yoktur, ama işlemciye göre ekran kartı vardır.
darboğaz ekran kartından kaynaklı olur mevcuttaki işlemcin ekran kartını çok rahat besleyeceği için işlemci yükseltmen sadece tekli çekirdek gerektiren oyunlarda fps artışı sağlar örneğin cs valo lol gibi oyunlarda
tamam o zaman beyler 5800x3d modeline geçmek istiyordum 360 hz alacağım için daha farklı öneriniz var ise dinlemek isterimDarboğaz oluşmaz
Darboğaz sadece işlemci ekran kartını besleyemediğinde olur
geçebilirsin en mantıklı seçim olurtamam o zaman beyler
tamam o zaman beyler 5800x3d modeline geçmek istiyordum 360 hz alacağım için daha farklı öneriniz var ise dinlemek isterim
5800x3d aldığında eğer sıvı soğıtucun yoksa iyi bir sıvı soğutucu minimum 240lık f/p iyi marka bir şey seç çünkü çok güçlü işlemci ve doğal olarak ısınıyor.tamam o zaman beyler
tamam o zaman beyler 5800x3d modeline geçmek istiyordum 360 hz alacağım için daha farklı öneriniz var ise dinlemek isterim
bende zamanında 5800x3d alacaktım ama ddr5 geçmek istediğimde 7600x aldım hem önü açık soket hemde 5800x3d den iyitamam o zaman beyler
anakart ram derken dahada iyisini almak isterim onun ucu açılır kankabende zamanında 5800x3d alacaktım ama ddr5 geçmek istediğimde 7600x aldım hem önü açık soket hemde 5800x3d den iyi
geçebiliyorsan am5 sokete geçmek daha mantıklı olur ram ve anakart masrafın olacak
Rog Strix Ryuo 240mm soğutucum mevcut , idare eder herhalde5800x3d aldığında eğer sıvı soğıtucun yoksa iyi bir sıvı soğutucu minimum 240lık f/p iyi marka bir şey seç çünkü çok güçlü işlemci ve doğal olarak ısınıyor.