48000 49000tl arasına rtx yada rx bir sistem önerir misiniz? önceliğim rtx dir hikayeli oyunları ultra grafiklerde 2k yada 1080p de oynamayı seviyorum buna uygun uzun yıllar götürecek bir sistem öneririmisiniz
hocam ram özelleştirilmiyoVULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
ozellestırıp bakabılırsınız hocam
hocam ram gayet iyi geldi bana, 6000mhz ve cl38, ısınma hakkında bır fıkrım yok maalesef farklı bır konu acıp sorabılırsınhocam ram özelleştirilmiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
hoam bide galax iyi midir? ısınırmı çok
O fiyat bandında toplama bilgisayar bakınca 4070 kart olmuyor hocam. Hazır sistemleri bilmiyorum belki oralarda 4070 ve üstü vardır. Eğer toplama yapacaksanız benim önerim şu faktörleri göz önünde bulundurmanız;48000 49000tl arasına rtx yada rx bir sistem önerir misiniz? önceliğim rtx dir hikayeli oyunları ultra grafiklerde 2k yada 1080p de oynamayı seviyorum buna uygun uzun yıllar götürecek bir sistem öneririmisiniz
hocam yazdığım fiyata göre bence 2000 seris ve 3000 seris kartlar çok boş 4060ti ise çok altında kalıyor bu fiyatın ınun dışında 7900xt çok uçuk bir rakamda en azından hazır sistemlerde 32gb ram alıcam zaten 24gb ye gerek yok onun dışında asus dual 7800xt düşünüyorum 3 fanlı malesef powercolor var onunda fanları plastik ondan dolayı biraz uzak duruyorum sadece oyun amaçlı diziyorum dedğim gibi hikayeli oyunları ultara ve 2k 1080 ayarlarında oynamak istiyorum buna uygun bir sistem varsa atarmısınız esenlikler dilerimO fiyat bandında toplama bilgisayar bakınca 4070 kart olmuyor hocam. Hazır sistemleri bilmiyorum belki oralarda 4070 ve üstü vardır. Eğer toplama yapacaksanız benim önerim şu faktörleri göz önünde bulundurmanız;
* Üç fanlı ekran kartı
Performans sırasına göre;
1- 7900 xt (bütçenize uygun olan 4K ve 2K oyun için en yüksek performanslı kart)
2- 3070 ve üzeri 3000 serisi (sıfır bulabilirseniz)
3- 2080 ti (sıfır bulabilirseniz)
4- 4060 ti 16 GB (diğerleri yoksa mecburen bu, performans olarak listenin sonuncusu)
** Kesinlikle AMD Ryzen işlemci
*** DDR5 Ram (tercihen 3x8 = 24GB)
**** Veri yolu hızı ve genişliği açısından bileşenlerin ihtiyaç duyduğunun olabildiğince üzerinde anakart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistemler için tavsiyelerim ekran kartı modeli hariç yukarıdaki 4 maddeyle aynıdır. Ek olarak ekran kartının maksimum Watt değerini kontrol etmeyi eklemek isterim.
48000 49000tl arasına rtx yada rx bir sistem önerir misiniz? önceliğim rtx dir hikayeli oyunları ultra grafiklerde 2k yada 1080p de oynamayı seviyorum buna uygun uzun yıllar götürecek bir sistem öneririmisiniz
Hocam 2000 3000 serisi bu bütçeye göre sizce düşük kalmıyomı yani bakıb bu bütçede 3090 almam ki zaten 2. El düşünmüyorum o yüzden boş dedim yoksa hepsi zamanına göre çok kaslı ve güçlü kartlar2000 ve 3000 serisi kartlar için dediğin "çok boş" nasıl bir karşılaştırma ifadesi anlamadım. Hangi teknik özelliğe veya performans verisine göre kötü ?
7900 XT 49 bin tl bütçe ile rahatça ulaşılabilir bir kart. Ama şöyle bi güncelleme yapmam lazım orda haklısın;
1. sıra için 7700 xt ve üzeri
24 GB RAM dedim çünkü yazdığım 4 madde MİNİMUM olarak araman gereken kriterleri belirtiyor. Şahsen 16x2 kullanacağıma 8x4 kullanırım ama minimum dediğimiz için 24 GB önümüzdeki 15 yıl yeterli olur eğer teknolojide absürd büyük bir sıçrama yaşanmazsa.
Powercolor, Palit, Galax gibi markaları tanımıyorum, bana göre ekran kartı üreticisi olarak Gigabyte, MSI, XFX, Asus (bazı serileri) iyidir. Üretici firma konusunda çok bilgim olmadığımdan sadece 3 fanlı olmasına değindim.
Hazır kasa olarak belirttiğim isterlere göre bakınca birkaç özelliği iyi olsa mutlaka 1 tanesi falsolu oluyor, dipsiz bir kuyu. Şunları buldum, olabilir gibi.
Hazır Sistemler ve Gaming Bilgisayar Fiyatları - ITOPYA - Sayfa 18
En yeni Hazır Sistemler ve hazır gaming bilgisayar modelleri en iyi fiyat, hızlı teslimat ve uygun ödeme seçeneği ile ITOPYA.COM'da. - Sayfa 18www.itopya.comDynamic XT V2 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comQuantum 4070 Super | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Super 12 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Çoğunun kartı çift fanlı veya işlemcisi darboğaz/intel. Sıcaklık değerleri karşılaştırmasına bakılabilir artık son çare.
Versus | Her Åeyi karÅılaÅtır
Versus, 90'dan fazla kategoriyi kapsayan küresel veri odaklı bir kaÅılaÅtırma platformudur. Akıllı telefonları, kameraları, kulaklıkları, grafik kartlarını ve çok daha fazlasını karÅılaÅtırır. Ayrıntılı teknik özelliklere, veri görselleÅtirmelerine ve fiyat...versus.comBottleneck Calculator | PC Builds
We bring you a unique calculator for bottleneck and chokepoint problems in your computer. We will help you to choose most appropriate processor and graphic card for your PC. Our calculator offers you best solutions for reducing or removing bottleneck problems.pc-builds.com
Gigabyte'ın 4070 Super kartı iyiymiş hocam, 7500f / 7600x işlemciyle ve 2. el bir full-tower kasa ile güzel bi setup yapabilirsiniz.Hocam 2000 3000 serisi bu bütçeye göre sizce düşük kalmıyomı yani bakıb bu bütçede 3090 almam ki zaten 2. El düşünmüyorum o yüzden boş dedim yoksa hepsi zamanına göre çok kaslı ve güçlü kartlar