Yardım Rtx vs rx hangisi

İncehesaptan söz ediyorum. Forumda bir üye dün derdini anlatmıştı.
Anladım. Alipta memnun olanlar da var olmay
Bu arada sanırım bu ventus modeli ki stock olarak kullansan bile soğutması zor yeter VRM olarak da gaming X kadar iyi değil gaming X at sen. xD her kartın OC potansiyeli farklıdır sözde güvenilir bir kaynak da değil bu. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1660 SUPER zaten rx 5700 ile aynı FPS'i vermiyor sadece yaklaşıyor ama VENTUS modeli değil GAMİNG X
Kankam ona bakılırsa rx5700xt of yapılınca rtx 2080 serisine yaklaşıyor o zaman biz 2080 serisi almayalım rx5700xt alıp oc yapalım. Böyle bir mantık yok ki? Yaklaşması doğal olarak olucaktir. Sen rtx ile AMD HD serisini kıyaslamiyorsun ki arada kocaman fark olsun

Kardeşim ray tracing teknoljisi var bütün modelleri süperi ti felan hepsi rtx in rx in hepsini alir
Ray tracing teknolojisi ile bitmiyor her şey. Öyle alır felan yok. Her kartın kendine dengi kartı vardır. Mesela GTX 1660ti rx5600xt den düşük performans veriyor. Ki ray tracing teknolojisi 2080 ve üstü kartlarda iyi oluyor. Yoksa FPS düşürmesinden başka bir şey değil.

Ray tracing teknolojisi ile bitmiyor her şey. Öyle alır felan yok. Her kartın kendine dengi kartı vardır. Mesela GTX 1660ti rx5600xt den düşük performans veriyor. Ki ray tracing teknolojisi 2080 ve üstü kartlarda iyi oluyor. Yoksa FPS düşürmesinden başka bir şey değil.
Kardeşim rx ve rtx konuşuyoruz bize GTX onerme

Kardeşim rx ve rtx konuşuyoruz bize GTX onerme
Kendin dedin ti falan alır diye. Ti serisi GTX serisinde var sadece. Rtx serisinde mesela rtx 2060 ile rx5600xt denk kartlar. Rx5700 ikisinden de iyi bir kart. 2060 süper de bu kartlardan iyi. Rx5700xt ise 2070 den daha iyi.

Anladım. Alipta memnun olanlar da var olmay
Kankam ona bakılırsa rx5700xt of yapılınca rtx 2080 serisine yaklaşıyor o zaman biz 2080 serisi almayalım rx5700xt alıp oc yapalım. Böyle bir mantık yok ki? Yaklaşması doğal olarak olucaktir. Sen rtx ile AMD HD serisini kıyaslamiyorsun ki arada kocaman fark olsun
Güzel saçmalamışsın nereden uydurdun bilmiyorum ama AMD kendisi kartların OC potansiyelini sınırladı ki hiçbir zaman NVIDIA kadar OC potansiyeli yoktu yani gelip araştırmadan etmeden boş boş sallıyorsunuz.

Güzel saçmalamışsın nereden uydurdun bilmiyorum ama AMD kendisi kartların OC potansiyelini sınırladı ki hiçbir zaman NVIDIA kadar OC potansiyeli yoktu yani gelip araştırmadan etmeden boş boş sallıyorsunuz.
Bana demişsin de sen bunu nereden buldun? AMD falan mi açıkladı neyini sallamışım. Diğer ekran kartlarına oc yapılmıyor mu sanki oc Nvidia serisine özel var gibi yazmışsın

Bana demişsin de sen bunu nereden buldun? AMD falan mi açıkladı neyini sallamışım. Diğer ekran kartlarına oc yapılmıyor mu sanki oc Nvidia serisine özel var gibi yazmışsın
Yaw bir yürü git bilmeden cahil cahil konuşuyon insanların kafasını karıştırıyorsun. :D
Al bu incelemleeri baştan sona oku akıllan cahil kardeşim sonra gelip burada bir halttan anlamayıp milletin kafasını bulandırma 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: 🤣😂😅😆😆😆😃😃😃😀😀

Ekran Alıntısı.webp

Blender-2.80-Heterogeneous-Rendering-Testing-BMW-Project-680x533.webp

Yaw bir yürü git bilmeden cahil cahil konuşuyon insanların kafasını karıştırıyorsun. :D
Al bu incelemleeri baştan sona oku akıllan cahil kardeşim sonra gelip burada bir halttan anlamayıp milletin kafasını bulandırma 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: 🤣😂😅😆😆😆😃😃😃😀😀

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O sitelerin güvenilmez olduğunu YouTube de bir sürü video ile açıklamış şekilde var. Temizinden bakabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hani bir kısıtlama yok. Sen açıkça AMD oc performanslarını kısıtlıyor diyorsun? Performans kötü desen anlarım fakat bildiğin kısıtlıyor diyorsun.

• Kızgın
Reaksiyonlar: cici
O sitelerin güvenilmez olduğunu YouTube de bir sürü video ile açıklamış şekilde var. Temizinden bakabilirsin.

Hani bir kısıtlama yok. Sen açıkça AMD oc performanslarını kısıtlıyor diyorsun? Performans kötü desen anlarım fakat bildiğin kısıtlıyor diyorsun.
Bu saçma konuşmanızdan sonra artık dediklerinizin hiçbir manası yok techpowerup dünyanın en iyi teknoloji sitesidir tabi bir halttan anlamayıp gelip burada boş boş konuştuğunuz için bilmemeniz normal AMD fanboyu. :):)

Daha attığım incelemelere bile bakmamış gelmiş burada " yik o siteler güvenilmez bilmene hav hav" yok yani sen kimsin? sen mi karar veriyorsun senin ne haddine dünyadaki en iyi teknoloji sitesini eleştirmek?? :D:D:D:D cahilliğine veriyorum attığım incelemelere bile bakmadan gelmiş boş boş konuşuyor senin ne haaddine techpowerup sitesini eleştirmek sen kimsin? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😆😆😆😃😃😃😃😂😂😂😂😂😂😂😂

Performans kötü desen anlarım fakat bildiğin kısıtlıyor diyorsun.
İncelemeyei türkçeye çevirip okumak bu kadar zor olmamalı.

bu ne şimdi 9900K ile test yapmış ve attığın teste de rx 5700 ile 1660 SUPER birbirine yakın olduğu yerler var % olarak hesaplayınca. :)
Umrumuzda değil FPS'yi görüyorsun galiba, AMD sana ne yaptı ki bu kadar görmüyorsun?

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,008
Üyeler
190,843
Son üye
AvukatBeyy
Geri