Neler Yeni

rtx2060 vs 5600xt mı?

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Stoklar şimdi yok. zamanında 3-3.5K civarında satılan 2060S fiyatına çıkan 3060 Ti fiyatı 6-7K.
hocam ne zaman stoklar yenilenir ki onuda bılmıyoruz yanı ne zaman yenılecegını bılsem bende o zamanı beklerımde sımdı korkuyorum ıyıce ekran kartı fılan kalmaz dıye
Mesaj otomatik birleştirildi:

alalı 1 ay oldu. en son driverı indirdim. sorunsuz kullanıyorum. henüz bir problem olmadı. kart: asus tuf 3 evo bişey bişey.. adı çok uzun ama kartı anlamışsındır :D
kaça almıştınız

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
RTX ve DLSS kullanıcam dersen 2060
Fazla FPS alıcam dersen 5600XT.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
hocam ne zaman stoklar yenilenir ki onuda bılmıyoruz yanı ne zaman yenılecegını bılsem bende o zamanı beklerımde sımdı korkuyorum ıyıce ekran kartı fılan kalmaz dıye

kaça almıştınız
Kartlar şuan yok. birkaç aya stoklar yenilenir o zaman hazır sistem şartsa bir kampanyalı 3060 sistem alırsın.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Kartlar şuan yok. birkaç aya stoklar yenilenir o zaman hazır sistem şartsa bir kampanyalı 3060 sistem alırsın.
birkaç ay bence 3-4 aydan fazla surer gıbı aşılanmanın olması vırusun azalması fılan derken 4 ayı bıle gecer :)

en iyisi ben forum acayım belkı bılen vardır stokların ne zaman yenılecegını yada her yıl ne zaman yenılendıgnı bılen ılla vardır ya

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Top Bottom