rtx2060 vs 5600xt mı?

Stoklar şimdi yok. zamanında 3-3.5K civarında satılan 2060S fiyatına çıkan 3060 Ti fiyatı 6-7K.
hocam ne zaman stoklar yenilenir ki onuda bılmıyoruz yanı ne zaman yenılecegını bılsem bende o zamanı beklerımde sımdı korkuyorum ıyıce ekran kartı fılan kalmaz dıye
Post automatically merged:

alalı 1 ay oldu. en son driverı indirdim. sorunsuz kullanıyorum. henüz bir problem olmadı. kart: asus tuf 3 evo bişey bişey.. adı çok uzun ama kartı anlamışsındır :D
kaça almıştınız

RTX ve DLSS kullanıcam dersen 2060
Fazla FPS alıcam dersen 5600XT.

hocam ne zaman stoklar yenilenir ki onuda bılmıyoruz yanı ne zaman yenılecegını bılsem bende o zamanı beklerımde sımdı korkuyorum ıyıce ekran kartı fılan kalmaz dıye

kaça almıştınız
Kartlar şuan yok. birkaç aya stoklar yenilenir o zaman hazır sistem şartsa bir kampanyalı 3060 sistem alırsın.

Kartlar şuan yok. birkaç aya stoklar yenilenir o zaman hazır sistem şartsa bir kampanyalı 3060 sistem alırsın.
birkaç ay bence 3-4 aydan fazla surer gıbı aşılanmanın olması vırusun azalması fılan derken 4 ayı bıle gecer :)

en iyisi ben forum acayım belkı bılen vardır stokların ne zaman yenılecegını yada her yıl ne zaman yenılendıgnı bılen ılla vardır ya

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,107
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri