Isınır. 90 dereceye kadar sorun yok derken 90 derece normal demek değil.Arkadaşlar Başlıkta dedigim Gibi Windforce 2 Fan li Modeli Ne Kadar İsinir
İsinir diyorlar 90 dereceye kadar sorun yok sizce nasil?
Ben olsam inno3d alırdım neredeyse aynı fiyat zatenBiliyorum normal degil ama ben bazilari gibi 80 derece olunca kormuyorum anlaminda dedim ne kadar isinir
Ya 80 derece olsun 85 olsun sorun degil cok yuksek ayarlardada oynamam cogu oyunu ama hikaye tarzli oyunlarda rtx falan acarimIsınmasının sorun yapacağını sanmam, zira full yük testlerinde bile 80 dereceyi zor geçiyor gibi görünüyor. Alın geçin, ucuz RTX 2060 ların hepsi ısınıyor zaten. İsten 80 derece altında çok rahat tutarsın kartı.
Ya iste verir sem butcemi asiyorBen olsam inno3d alırdım neredeyse aynı fiyat zaten
Hava akisi suan iyi gibi ama bi tane daha fan takmam lazim one cok gerwkli degil ama onu baya meshKasanın hava akışı iyiyse alabilirsin.
Tamamdır o zaman hocam o kadarda vasat bir kart değil. Ancak diğer modellere göre daha sıcak çalışıyor.Ya 80 derece olsun 85 olsun sorun degil cok yuksek ayarlardada oynamam cogu oyunu ama hikaye tarzli oyunlarda rtx falan acarim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya iste verir sem butcemi asiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hava akisi suan iyi gibi ama bi tane daha fan takmam lazim one cok gerwkli degil ama onu baya mesh
Biliyormusunuz en fazla kac derece gordugunu ben bi video o da izledim ama %100 yukte 83 derece goruyor oc yapinca stok hali ile 79 derce falan iyi mi? sizceTamamdır o zaman hocam o kadarda vasat bir kart değil. Ancak diğer modellere göre daha sıcak çalışıyor.
Param yok ya bunu alamassam rx5600xt ye dusecemO model pek iyi değil. Benim tavsiyem 3060ı beklemen.
Stok haliyle 80 dereceyi geçmiyorsa problem yok.Biliyormusunuz en fazla kac derece gordugunu ben bi video o da izledim ama %100 yukte 83 derece goruyor oc yapinca stok hali ile 79 derce falan iyi mi? sizce
Ben 87 dereceyi gördüm. 90 derece üstü sıkıntılı hocam. Gigabyte RX 590 Gaming kullanıyorum.Gecmiyor oyle gordum 85 olsada sorun yok ya bazilarinin kart i 70 dereceyi geciyro adam kartim 70 derece oldu ne yapmalıyım diye konu aciyor